Mene ovo vleče
Mene ovo vleče
Elden Ring s baterijom.
solidmerlin kolko ja znam nije souls like, hvala bogu.
Tuhy mene isto jako zanima, ima potencijal.
renda dash, stamina, lock on, izazovna borba, mracna atmosfera, poluotvoreni svijet, istrazivanje, HUD itd. Dosta Souls elemenata…
Upravo si, u vecem slucaju, opisa svaku akcijsku igru iz treceg lica. Otkad je from software patentira te 'mehanike' i znacajke pa da se svako malo po internetu lijepe etikete souls like? Bilo je bezbroj igara slicnih karakteristika prije souls igara.
Odigrah ih sve, od narucivanja demons soulsa iz azije dok nije bija dostupan na zapadu pa do elden ringa, i ono sta ih cini specificnim nije sigurno to. Ako uopce ista, jer se sicam jedne igre na pc-ju otprije 20-25tak godina koja je slika i prilika souls igara, kad one nisu bile ni u planu.
Strasno mi je iritantno cut to souls like, ko da su izmislili toplu vodu
Jedini "souls like" je lies of p, jer su bas sve precrtali samo u drugom kontekstu.
Blitz Upravo si, u vecem slucaju, opisa svaku akcijsku igru iz treceg lica. Otkad je from software patentira te 'mehanike' i znacajke pa da se svako malo po internetu lijepe etikete souls like? Bilo je bezbroj igara slicnih karakteristika prije souls igara.
Odigrah ih sve, od narucivanja demons soulsa iz azije dok nije bija dostupan na zapadu pa do elden ringa, i ono sta ih cini specificnim nije sigurno to. Ako uopce ista, jer se sicam jedne igre na pc-ju otprije 20-25tak godina koja je slika i prilika souls igara, kad one nisu bile ni u planu.
Strasno mi je iritantno cut to souls like, ko da su izmislili toplu vodu
Jedini "souls like" je lies of p, jer su bas sve precrtali samo u drugom kontekstu
Od "bezbroj" soulslike igara prije Soulsa ti si spomenuo Demons SOULS i jos jednu kojoj ne znas ni ime.
I meni je iritantno cuti metroidvania.
Lies of P je najbolji soulslike.
"Let’s get this one out of the way: Hell is Us isn’t a soulslike."
https://www.ign.com/articles/hell-is-us-the-first-preview
Da, soulsi su izmislili dash, mracnu atmosferu, lock on i sve kaj si nabrojal
renda Da, soulsi su izmislili dash, mracnu atmosferu, lock on i sve kaj si nabrojal
Nisu izmislili sve to nego su sve to uvezali. A kad volis linkat izvore evo ti gameranx.
Borba se definitivno ugleda na Souls koncept gdje pazis na staminu, povlacis se nazad i dash/roll uz tajming napada.