Tuhy Ček, pa nije najavljeno samo za mobitele? Piše u komentarima da dolazi i na PC. Ako jednom izađe i na konzole, uzel bih sigurno. Bilo mi je krivo ko cucku kad sam vidio da je mobile igra.
renda Ooof, bas izgleda "mobilno" , ne svidja mi se uopce tj svidja mi se ko igra za mobitele, ovak niti cuti.
Deadwalker https://www.gamespot.com/articles/10-live-service-games-made-up-more-than-40-of-last-months-us-playtime-on-playstation-and-xbox/1100-6529723/ A new report from Circana stated that more than 40% of all playing time spent on a PS5 or Xbox Series X went to the top 10 live-service games in the month of January in the US. Posting on Bluesky, Circana executive director Mat Piscatella also stated that over 70% of active PS5 or Xbox Series X|S players played at least one of the top 10 live-service games during January in the US. Eto zašto je i dalje live service izdavačima toliko primamljiv.
Tuhy Trailer je full bazičan, ali imam jako dobar osjećaj u vezi ove igre. Demo mi je full sjeo, grafički stil je baš poseban i stvarno mislim da će bit odlična igra. Za razliku od marketinga koji je očajan.
dormin Izgleda dosta dobro…praktički su prenijeli film u igru ako je sudit po kadrovima. Ako bude na razini bit će baš gušt zaigrat najbolji akcijski film ikada…