Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
renda Ako su pametni, sad bi trebali sve sta je starije od 2 godine portat i na novi nintendo.
Nove igre privlace publiku na PS konzolu, a starije prakticki vec otpisane igre ti mogu printat lovu na drugim platformama a usput i promovirat tvoj proizvod i konzolu. Trenutna strategija Sonya za PC je po meni pun pogodak, razmak od 2godine je dovoljno velik da neunistavas svoju platformu, a kvaliteta igri dovoljno velika da i 2 godine stare igre izgledaju kao da su jucer izasle.
Deadwalker već sam se ponadao da je novi bf
Fenix i ja dok sam vidio objavu, no svejedno jednako dobro
- Uređivano
Jebes mi sve ako ja ovo necu uzet
Ček, pa nije najavljeno samo za mobitele?
Piše u komentarima da dolazi i na PC. Ako jednom izađe i na konzole, uzel bih sigurno. Bilo mi je krivo ko cucku kad sam vidio da je mobile igra.
Ooof, bas izgleda "mobilno" , ne svidja mi se uopce tj svidja mi se ko igra za mobitele, ovak niti cuti.
- Uređivano
Bitno da je nemisis sistem patentiran…
Ovo izgleda obecavajuce
bosscorelli ovo izgleda bolje od star citizena
A new report from Circana stated that more than 40% of all playing time spent on a PS5 or Xbox Series X went to the top 10 live-service games in the month of January in the US.
Posting on Bluesky, Circana executive director Mat Piscatella also stated that over 70% of active PS5 or Xbox Series X|S players played at least one of the top 10 live-service games during January in the US.
Eto zašto je i dalje live service izdavačima toliko primamljiv.
Trailer je full bazičan, ali imam jako dobar osjećaj u vezi ove igre. Demo mi je full sjeo, grafički stil je baš poseban i stvarno mislim da će bit odlična igra.
Za razliku od marketinga koji je očajan.
PSVR2 dobiva update kojim detektira korisnikove šake. Zasad samo ova igra podrzava to.