Nova taktika. Ostaje konzola samo dzojstike mjenjas.

Integrirana baterija, naci jos jedno sranje od kontrolera kada ista krepa, mozes ga baciti cijeloga. Treba unaprijed sada nakupovati Series kontrolera.

maverick

Pa ono uzmeš šarafciger otkopčaš staru bateriju i staviš novu, mislim da nebi trebalo biti pre komplicirano.

prayer s godinama neces moci kupiti te baterije i evo ti kako jednostavno to izgleda kod dualsene.

maverick

A mislim ako na AliExpress imaš još dan danas kupovati baterije za Nokiu 3310 onda će i ovoga biti. Izmeđuostalog ove integrirane baterije mi nisu niti jednom na bilokojem kontroleru kojeg sam imao (a imao sam ih sve) zakazao. Jedina mi je zamjerka što imam Eneloop baterije koje traju zbilja jako dugo dok ću ovo češće morati puniti pogotovo uz te bolje haptike.

Ovaj video šta si stavio je težina 2/5, odsarafiš sve, odvojiš sve, ubaciš novu bateriju i vratiš nazad. Ali brijem da takve stvari moraš raditi tek nakon par godina nakon što ti kontroler uopće ne bude pod garancijom. Joy-con kontroleri su puno veca zajebancija od ovoga.

renda Ako su pametni, sad bi trebali sve sta je starije od 2 godine portat i na novi nintendo.

Nove igre privlace publiku na PS konzolu, a starije prakticki vec otpisane igre ti mogu printat lovu na drugim platformama a usput i promovirat tvoj proizvod i konzolu. Trenutna strategija Sonya za PC je po meni pun pogodak, razmak od 2godine je dovoljno velik da neunistavas svoju platformu, a kvaliteta igri dovoljno velika da i 2 godine stare igre izgledaju kao da su jucer izasle.

Fenix i ja dok sam vidio objavu, no svejedno jednako dobro 😃

• Uređivano

Jebes mi sve ako ja ovo necu uzet

Ček, pa nije najavljeno samo za mobitele?

Piše u komentarima da dolazi i na PC. Ako jednom izađe i na konzole, uzel bih sigurno. Bilo mi je krivo ko cucku kad sam vidio da je mobile igra.

• renda

•  
          •  
          •  
          •  

Ooof, bas izgleda "mobilno" , ne svidja mi se uopce tj svidja mi se ko igra za mobitele, ovak niti cuti.

• renda

•  
          •  
          •  
          •  

Flipper o jebote, ode jos jedan kvalitetan studio.

Fear i Middle-Earth

Giphy - puke GIF

Bitno da je nemisis sistem patentiran…