Dobar pokušaj, ali nije nažalost. Novija je igra od ove bila i ženski protagonist.
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
Solid_Snake eventualno ovo još:
- Uređivano
Solid_Snake Nije, i meni je to naumpalo, ali nije nažalost.
Znam da nije Dreamfall, Syberia, Still Life i Gray Matter.
Memento Mori, Culpa Innata, Secret Files…
- Uređivano
Malo je navučeno . . . i nije point & click, per se, ali . . . nadam se da je ovo, jer onda imam i nešto za nadodat lol.
U mojoj glavi je Ashley sigurno bila na naslovnici GamePlayja.
Ovo izgleda dosta…dobro.
Deadwalker dosta lici na Wolves of Midgard iako nije bas isti zanr
Plus, izgleda da trećina devova radi na live service igrama. Pomalo tužno.
chono slično, da. Doduše, ovo je EA, a koliko vidim, recenzije su pozitivne. Budem kroz vikend skinuo demo pa isprobam i javim dojmove.
The percentage of developers making games for PC has been tracking upward for years. 56% of developers said they were making games for PC in 2020, a figure that rose to 58% in 2021, 63% in 2022, and 65% in 2023. Interest in developing for PC is also way up, reaching 74% of respondents to the survey, a big jump from 62% last year.
"The exact reason for this jump is unclear, but it could be connected to the rising popularity of Valve's Steam Deck," the GDC report says. "This year's survey didn't single out Steam (or Valve's handheld gaming computer) as its own platform, because it's a hub for PC and Mac games. But it appears some developers do view it as a unique platform. For instance, when asked to name other platforms that interest them, almost half (44%) wrote in Steam Deck."
Još jedna potvrda da raste interes za handheld platformama.
Porast će to još i više kad se Steam OS raširi na Steam Mašine. Baš me sad zanima u kojoj se brojci ba kraju SD prodao pošto je to na kraju dana ipak niche uređaj. Pretpostavljam ne puno.
prayer sumnjam da je više od 2-3 milijuna, ipak je to….tadam tadam….PC
Ali ništa čudno da indie developere privlači Deck, takve igre se onda mogu full lako portati na Switch i još eventualno za mobilne platforme. Ideš na što masivnije platforme, imajući u vidu koliko je teško dobiti danas vidljivost. Kako piše u članku, u 2024. na Steamu je izašlo preko 19.000 igara.