- Uređivano
EA gasi Origin, svoju PC klijent, 17. travnja ove godine
kako bi lansirali novi
EA gasi Origin, svoju PC klijent, 17. travnja ove godine
kako bi lansirali novi
Idemooo jos jedan je pao… Neka sve odkazu i odjebu taj LS zauvik
A dobro, barem znamo da nemamo previse toga za ocekivati od Sonyja za ovu generaciju. Valjda ce se opametiti i na PS6 raditi ono sto znaju, a ne trcati slijepo za svakim trendom.
Joj treba mi pomoć. Moje pamćenje nije više što je nekad bilo. Pokušavam se sjetiti jedne point & click avanture, ali ne bi se sjetio (a ni izguglao) da si kruh.
Sve čega se sjećam, je da ja mislim izišla imeđu 2001 i 2008, žena je kao main protagonist i ako se dobro sjećam nekako je gothic atmosfera, ona kao dolazi u neku starinsku kuću i krene explorat…
Znam da nije Still Life, to sam odmah izbio iz glave. I sjećam se da je to bio od neke autorice knjiga, ali tu već nisam 100% siguran.
Pokušao sam guglati, ali nikako ne mogu naći. Sjećam se da imam neki Gameplay časopis s tom recenzijom igre, ali bi morao to kopati satima, a radije ne bih
Solid_Snake Syberia?
Nije, i meni je to naumpalo, ali nije nažalost.
Znam da nije Dreamfall, Syberia, Still Life i Gray Matter.
100% bih se sjetio kad odmah vidio ime, ali ovako stalno mi je na vrhu jezika i to me izludi
Dobar pokušaj, ali nije nažalost. Novija je igra od ove bila i ženski protagonist.
Solid_Snake eventualno ovo još:
Solid_Snake Nije, i meni je to naumpalo, ali nije nažalost.
Znam da nije Dreamfall, Syberia, Still Life i Gray Matter.
Memento Mori, Culpa Innata, Secret Files…
Malo je navučeno . . . i nije point & click, per se, ali . . . nadam se da je ovo, jer onda imam i nešto za nadodat lol.
U mojoj glavi je Ashley sigurno bila na naslovnici GamePlayja.