Koliko su studia sjebali s forsiranim Vita, PS Move, VR i ovim live service sranjima.

escoban jedna od glupljih korporacija u zadnjih par godina.

• Uređivano

Prelos damage control

Giphy - Accept Season 4 GIF by Billions

Idemooo jos jedan je pao… Neka sve odkazu i odjebu taj LS zauvik

A dobro, barem znamo da nemamo previse toga za ocekivati od Sonyja za ovu generaciju. Valjda ce se opametiti i na PS6 raditi ono sto znaju, a ne trcati slijepo za svakim trendom.

Joj treba mi pomoć. Moje pamćenje nije više što je nekad bilo. Pokušavam se sjetiti jedne point & click avanture, ali ne bi se sjetio (a ni izguglao) da si kruh.

Sve čega se sjećam, je da ja mislim izišla imeđu 2001 i 2008, žena je kao main protagonist i ako se dobro sjećam nekako je gothic atmosfera, ona kao dolazi u neku starinsku kuću i krene explorat…

Znam da nije Still Life, to sam odmah izbio iz glave. I sjećam se da je to bio od neke autorice knjiga, ali tu već nisam 100% siguran.
      Pokušao sam guglati, ali nikako ne mogu naći. Sjećam se da imam neki Gameplay časopis s tom recenzijom igre, ali bi morao to kopati satima, a radije ne bih 😃

Garrus_V Nedavno su najavili da ce releasat barem 2 1st party igre po godini, sta je skroz ok. Bit ce tu jos dobrih stvari dokraja generacije.

solidmerlin

Nije, i meni je to naumpalo, ali nije nažalost.
        Znam da nije Dreamfall, Syberia, Still Life i Gray Matter.

100% bih se sjetio kad odmah vidio ime, ali ovako stalno mi je na vrhu jezika i to me izludi 😃

Solid_Snake Nije, i meni je to naumpalo, ali nije nažalost.
          Znam da nije Dreamfall, Syberia, Still Life i Gray Matter.

Memento Mori, Culpa Innata, Secret Files…

• Uređivano

Solid_Snake da nije Ronja Rövardotter?

Još mi pada napamet i Belladonna.

escoban

Bio sam u krivu. Jimothy vrati se 🙁