Steta… i dalje los proizvod sudeci prema prvim dojmovima. A mislio sam uzeti day one. Drzim na wishlisti, pa mozda poprave

chono Ako ih Embracer ne zatvori do tad, što mi se nažalost čini veoma izglednim.

Phantom Blade Zero dobiva demo ubrzo.

Ovome se jako veselim, nadam se da nece podbacit.

Razmisljam o kupnji Xbox One-a vjerojanto Xbox One S. Zanima me da li je kompitabilan sa X360 igrama i kako funkcionira nacin igre, odnosno pokretanja igre. Sa neta sam procitao iako imam disk moram skinuti update odnosno igru kada ubacim disc u konzolu.

Ne namjeravam igrati preko interneta, vec samo napraviti online profil zbog skupljanja achivementa, pa me zanima da li moram uvijek biti online kada pokrecem X360 igre ili samo prvi puta kada ju ubacim u konzolu.

Upoznat sam da sve igre nisu kompitabilne.

Takoder kako funkcionira sejvanje progresa igara? Da li se mogu sejvati na interni hard disk konzole? Jel citam da samo online cloud je moguce sejvanje?

Spajanje na Wifi moguce, posto ne mogu na Ethernet kabel?

Jos jedna stvar da li konzola funkcionira offline bez problema igrajuci igre za Xbox One?

Prvenstveno kupujem konzolu zbog X360 igara, ali i Xbox One kao Gears 4 i 5, Halo i sl.

Radi se o rabljenoj konzoli.

Vasa preporuka Xbox One ili Xbox One S?

Legendary_Hero

Nisam rekao da je bolji xb1 već što bih ja odabrao. Preporučit ti koju da odabereš je potpuno nezahvalno.

Nisam osobno upoznat sa Xbox konzolama jer nisam nit jednu imao. A kada bih kupovao i zbog čega, tada bih odabrao na temelju čitanja i gledanja videa sa kakvim mogućim problemima se susreću, mogućnostima, manama i prednostima.

Pa sada ja bih uzeo i samu cijenu u obzir iako nije presudna. Sve bih to pomalo uzeo u obzir prije same kupnje. Moj izbor bi tada bio XBX ne XBS iako mi je xbs dizajnerski ljepši ali na kraju krajeva izgled konzole nakon nekog vremena postane nebitan.

Odeš na službene stranice za početak i vidi si razlike između xbx i xbs

Compare Xbox Series X vs Xbox Series S Consoles | Xbox

Legendary_Hero Vasa preporuka Xbox One ili Xbox One S?

One S (nešto sitno je jači ali ono najvažnije - rađen je u manjem proizvodnom procesu), ali na tvom mjestu bih radije razvukao budžet i uzeo Series S. Nije tako skup, nađe se po smiješnim cijenama i novi, gdje neće rabljeni (pogotovo jer nitko ne želi konzolu🤣). Jedini (ali priličan) problem je tad što SeS ne prima fizikaliju. Al da, na Xboxu One/S možeš igrati X360 igre koje su kompatibilne. Isto vrijedi i za SeS/SeX.

Igra inspirirana HL2 dolazi 02.05. Demo se može se isprobati na Steam Next Festu.

Nintendo Direct navodno 15.02.

Moguće da će napokon najaviti Switch 2 i da će Metroid Prime 4 biti launch tite, od ostalih igara što sam vidio bi remake Oracle serijala mogao doći, Metroid Prime 2 Remaster i Let’s Go second gen remake sa Togepiem i Wooperom kao glavne maskote (da znam).

prayer Mogli bi oni komotno i novog 3D Maria ubacit za launch. Bas imam osjecaj da ce reveal razvalit sa jednim od boljih launch lineupa.