prayer

Mislim da bi to radilo probleme developerima kao što im i Series S radi, ali stvarno uz manju rezu i detalje kad bi uspjeli napraviti da pokreće sve što i PS5 u 30FPS-a to bi bilo top.

Nisam baš nešto u Iksboksu previše a kaj je jedina razlika između te dvije konzole X i S u boljem hardveru i u samom izgledu? A kao iz iste su serije i obje mogu vrtit igru namjenjenu toj seriji. Kao da je neka zabuna pa izbacili obje isti dan.

Kad bih kojim slučajem kupoval to Majklovo čudo tada bih si kupil S jer mi ipak ljepši dizajn a ona je pak slabija od X a ova X mi je ružna, monoton i nemaštovit izgled i da se ne varamo i ta S mi nije izgledom primamljiv gadget ali nekako mi je simpatičniji.

TITANXIS Nisam baš nešto u Iksboksu previše a kaj je jedina razlika između te dvije konzole X i S u boljem hardveru i u samom izgledu?

Xbox S ti je iskljucivo za casual igrace jer vecina 3A igara se vrti u 30fps, cijena uređaja je dobra ali model S cesto radi probleme kod developera jer je hardware puno slabiji od modela X.

Brijac

Ne znam koji je točno problem sa Sereis S, možda slabiji procesor ili nešto treće? Ali evo tipa Steam Deck pokreće i BG3 i sve PS5 igre stime da Steam Deck iako korisiti svoj software i dalje ima zastarjeli HW. Sa ovim novim AMD čipom kojeg imaju noviji uređaji tipa ROG Ally, HW uopće nije problem, pogotovo sa Frame generatorima i AI upscalerima. Razlika između konzole i Handhelda u smislu parity-a nikad nije bila manja.

prayer

Ha ne znam eto Baldurs Gate 3 je ako se ne varam odgođen na oba Xbox-a zbog Series S.

Brijac

Pa kažem, Steam Deck nema tog problema a cjenovno je jako prihvatljiv. Ako se proizvede masovno taj novi Portal ili šta već ne sumnjam da će moći sve kao Deck ili Ally pa ako je i više od toga što je sasvim dovoljno za parity.

Rog Ally i to je to.

Pokreće i PS5 igre u kvalitetnom izdanju.

Po rumorima ovaj prijenosni PS bude slabiji.

Ovo bi moglo biti dobro

Steta… i dalje los proizvod sudeci prema prvim dojmovima. A mislio sam uzeti day one. Drzim na wishlisti, pa mozda poprave

chono Ako ih Embracer ne zatvori do tad, što mi se nažalost čini veoma izglednim.

Phantom Blade Zero dobiva demo ubrzo.

Ovome se jako veselim, nadam se da nece podbacit.

Razmisljam o kupnji Xbox One-a vjerojanto Xbox One S. Zanima me da li je kompitabilan sa X360 igrama i kako funkcionira nacin igre, odnosno pokretanja igre. Sa neta sam procitao iako imam disk moram skinuti update odnosno igru kada ubacim disc u konzolu.

Ne namjeravam igrati preko interneta, vec samo napraviti online profil zbog skupljanja achivementa, pa me zanima da li moram uvijek biti online kada pokrecem X360 igre ili samo prvi puta kada ju ubacim u konzolu.

Upoznat sam da sve igre nisu kompitabilne.

Takoder kako funkcionira sejvanje progresa igara? Da li se mogu sejvati na interni hard disk konzole? Jel citam da samo online cloud je moguce sejvanje?

Spajanje na Wifi moguce, posto ne mogu na Ethernet kabel?

Jos jedna stvar da li konzola funkcionira offline bez problema igrajuci igre za Xbox One?

Prvenstveno kupujem konzolu zbog X360 igara, ali i Xbox One kao Gears 4 i 5, Halo i sl.

Radi se o rabljenoj konzoli.

Vasa preporuka Xbox One ili Xbox One S?