Suhy, evo nešto za tebe. Šteta što je TRXPLEX postao fejker, pa nećemo moći čitati vaše postove.

@Tuhy

JEBOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cini se meni da je Phil predizlaznim vratima, previse mi se ovaj pojavljiva i prica o Xboxu u zadnje vrime

fensisuperstar

Ovo je fan made port, ne sumnjam da će službeni biti dosta manji.

I baš me zanima hoće ubrzati službeni izlazak.

Rockstar gasi servere za GTA 5 za PS4

Navodno će ova godina biti puna Sony ekskluziva na Steam. No do službene najave ovo je jednako za povjerovati kao svaka druga glasina 🤷‍♂️

prayer sve dolazi na Steam, to je odgovor Sonya na agresivu MSa. Ako 2024. bude godina svega sto su najavili onda ce i ovo navodno od Sonya sasvim sigurni doci na PC.

Sve dolazi na PC i ekskluzive nestaju.

Jbt koji hit. A zasad samo na Xboxu (Game Pass) i PC.

Ja sam skinuo, ali još nisam probao. Večeras ću nadam se.

prayer Za sve te igre se odavno očekuje da dođu na PC, još svakako od nenavedenih Gran Turismo 7 i Bloodborne. Što bi bilo već krajnje vrijeme, bio je dovoljan period da se te igre prodaju u dovoljnoj mjeri, a još uvijek nisu zastarjele da se ne bi prodavale i na PC-u. Plus, manje fenbojiziranja oko ekskluzivnosti. Toga nikad dovoljno.

fensisuperstar

Taj glumac je skinuo dobar dio svoje kilaže. Zadnji put sam ga gledo u nekoj komediji al je bio krupan u vražju mater. Prepolovil se!

Zero Mislim da bi GT7 imao jako jako veliku publiku na PC platformi, meni osobno pored Spider-Man 2 najveći razlog za uzeti trenutno PS5. Mogli su napraviti čudo i sa Uncharted Multiplayer, vjerujem da bi to bila bomba i vrtili bi masu para na mikrotransakcije, samo eto nisu. Ali GT7 sigurno uzimam (opet Ha-Ha-Ha) day1 za Steam.

Bloodborne ako portaju na PS5, dolazi i na PC, inače ništa.