somethingwrong je ali to clockana grafička od 500 wati. Samo usporedbe radi 4090 igra doom eternal na 8k 100+ fpsa sa nightmare grafičkim settingsima… uspoređujemo sa konzolom? Yeah.
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
fensisuperstar uspoređujemo sa konzolom? Yeah.
I to sa prijenosnom . Gledam i ne vjerujem
- Uređivano
Kod te veličine, cijena bi rasla do 100-150 eura. Nikako 500.
Računaj u to još smanjeni hladnjak, smanjenu količinu ostalih materijala koji se ugrađuju u konzole, i najbitnije smanjenje pakiranja što omogućuje puno više kutija po paleti pri shippingu što onda znači i astronomske uštede u tom polju i imaš za 500 eura konzolu.
Mislim to sad sve pričamo na bazi ovog videa gore, ne sumnjam da Sony zna što radi i da imaju svoje razloge zašto ne naprave takvo nešto.
Ja bi samo rađe htio da se igraju s takvim fora stvarima nego sa dizajnom konzole koji je definitivno polarizirajući bez ikakve potrebe.
Joj daj prestani kenjat i pisat o čemu nisi upućen.
PS5 fat i slim imaju mjesta za hlađenje koliko hoćeš, rastavio sam sve 4 verzije detaljno.
Nema sumnje da sa dolaskom PS5 Pro na 4 nm procesu bude došao i PS5 super slim. PS6 je daleko i pitanje koji proces bude i način proizvodnje kao i sam dizajn.
Odluka o dizajnu PS5 slima je samo do onoga kako je @Fenix napisao. Ušteda i odluka kompanije. Mogli su malo cirkusirat i smanjit doslovno za pola kućište bez smanjivanja APU-ali to sa poslovne strane nije trenutno isplativo.
Hlađenje uopće nije problem na novim konzolama jer su predobro dizajnirane, PS5 možeš gušiti tjednima na 32 stupnja u sobi i neće se pregrijat niti povećat buka ventilatora.
Dedicated grafičke kartice imaju potpuno drugačiji način hlađenja od konzola.
Hlade ju po 3 ventilatora malog pritiska. Govorim o prosjek modelima.
Stock kartice imaju blower fan ali niže učinkovitosti nego konzole.
PS5 ima masivni blower fan velikog pritiska koji tjera van svu temperaturu.
I za kraj, 500W za RTX 4090 i 210W od PS5 nikako nije usporedivo.
pravednik Hlađenje uopće nije problem na novim konzolama jer su predobro dizajnirane, PS5 možeš gušiti tjednima na 32 stupnja u sobi i neće se pregrijat niti povećat buka ventilatora.
Da , upravo zato što ima prostora i što je dizajniran sa takvim intakeovima zbog priče sa PS4. Cijela priča i je u tome da mora imati prostora unutar kućišta. Jer znamo kako legende drže konzole doma, u ladicama, u staklu, jednu na drugoj, među knjigama
- Uređivano
pravednik konzola.
Hlade ju po 3 ventilatora malog pritiska. Govorim o prosjek modelima.
Stock kartice imaju blower fan ali niže učinkovitosti nego konzole.
PS5 ima masivni blower fan velikog pritiska koji tjera van svu temperaturu.
I za kraj, 500W za RTX 4090 i 210W od PS5 nikako nije usporedivo.
Smiješno. "ispravljaš " me potvrđujući sve što sam rekao.
@pravednik ahh uljepšao si mi dan. Ahh
Kralju :-D
JEBOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- Uređivano
Cini se meni da je Phil predizlaznim vratima, previse mi se ovaj pojavljiva i prica o Xboxu u zadnje vrime
Marvel’s Spider-Man 2 Fan Made PC Port Released, Weighing In at 256GB
Sineee, 256 gb? Jel to rekord? Ili je kalodjuti teži?
- Uređivano
Ovo je fan made port, ne sumnjam da će službeni biti dosta manji.
I baš me zanima hoće ubrzati službeni izlazak.
Rockstar gasi servere za GTA 5 za PS4