DarkPunisher fejk, previše čak i za mene da clickbaitam a klikovi mi trebaju do kraja mj 🤣 Metacritic povlači s Gamefaq, a na Gamefaq može skoro svatko napravit stranicu neke igre

Capcom najavio novu iteraciju RE enginea.

Sve je super izgledalo i vrtilo se s njihovom igrama ali mi je ( barem na konzolama ) falilo oštrine. Neznam jeli do nekog filtera ili pak rezolucije kao kompromis za ostatak ali baš su im sve igre s RE enginea imali taj mutnjikav look. Nadam se da će to popraviti.

Po mom mišljenju jedan od najboljih enginea trenutno. Nadam se punom next-gen tretmanu.

Nisam primjetio problem sa oštrinom, al igram još uvijek na 1080p TVu.

Razlog tome je što Brazil ima prastari zakon koji nalaže da se sva elektronika koja se prodaje u Brazilu mora proizvoditi u Brazilu.

To je sve skupa ok funkcioniralo do devedesetih, kad je globalizacija svu proizvodnju preselila u Kinu. Price gap će biti sve veći i veći, jer je tehnologija sve sofisticiranija i Brazil nema potrebne kapacitete i proizvodnu tehnologiju.

weky

Jel to znači da se njihove konzole onda tamo i proizvode?

wooddiebone ove iz favela imaju malo bijelog ili komad metka i svako toliko kad pališ konzolu kaze ti da će te kidnapirati.

wooddiebone Ma ne vjerujem da se puno razlikuju. Ionako ne mogu proizvesti napredne čipove i slično.

Stvar je u tome da moraju sve komponente naručivati i dopremati posebno, ali sama konzola mora biti sklopljena u Brazilu. Tu ima puno logističkih i drugih troškova. Skroz suludo.

Znan da ste svi sad ludi za hitovima koji su izasli i koji dolaze ali ja moran spomenuti indijance i malo vece igre koji dolaze i koje cekam zaigrati vise od tih svih hitova.

Sutra napokon dolazi My Time At Sandrock nastavak Portie dosta je odgađano ali sutra napokon izlazi.

Sutra je i Robocop vani on nije indijanac nego AA igra i kupi odlicne ocjene.

A onda sutra napokon i jrpg za koji se prica da je jedan od najboljih ikad i izgleda fenomenalno i jos imate demo za probati Star Ocean: The Second Story R

Onda 3.11 imamo jednu prekrasnu metroidvaniju koju sam slucajno nasao rukom crtana grafika i kopiranje dosta stvari iz prijašnih metroidvanija sve mi mirise na hit. Ebenezer and The Invisible World

Onda 6.11 imamo po svu jedan jako zanimljiv walking simulator The Invincible

I za kraj cu spomenuti da napokon 15.11 dolazi Terdown na ps5 igru cekan jako jako dugo a biti ce free na mislim extri

Vjerovatno san jos stogod zaboravio ali ovo je glavnina sto me zanima, jadan moj novcanik

Miro odlicna lista, ali jucer je izasla jedna od najboljih igara godine i nisi ju spomenuo, a znam da bi ti bila dobra.