Gaming Chat - news, tračevi i rumori
DarkPunisher fejk, previše čak i za mene da clickbaitam a klikovi mi trebaju do kraja mj Metacritic povlači s Gamefaq, a na Gamefaq može skoro svatko napravit stranicu neke igre
Capcom najavio novu iteraciju RE enginea.
Sve je super izgledalo i vrtilo se s njihovom igrama ali mi je ( barem na konzolama ) falilo oštrine. Neznam jeli do nekog filtera ili pak rezolucije kao kompromis za ostatak ali baš su im sve igre s RE enginea imali taj mutnjikav look. Nadam se da će to popraviti.
Po mom mišljenju jedan od najboljih enginea trenutno. Nadam se punom next-gen tretmanu.
Nisam primjetio problem sa oštrinom, al igram još uvijek na 1080p TVu.
U Brazilu XBS konzola 700eura, koliko onda kostaju XBX i PS5 ?
https://twitter.com/tomwarren/status/1718028553680216567?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Razlog tome je što Brazil ima prastari zakon koji nalaže da se sva elektronika koja se prodaje u Brazilu mora proizvoditi u Brazilu.
To je sve skupa ok funkcioniralo do devedesetih, kad je globalizacija svu proizvodnju preselila u Kinu. Price gap će biti sve veći i veći, jer je tehnologija sve sofisticiranija i Brazil nema potrebne kapacitete i proizvodnu tehnologiju.
Jel to znači da se njihove konzole onda tamo i proizvode?
Da. Zato su toliko skupe.
Zanimljivo, nisam to znao. Briješ da su kvalitetnije od kineskih?
wooddiebone ove iz favela imaju malo bijelog ili komad metka i svako toliko kad pališ konzolu kaze ti da će te kidnapirati.
wooddiebone Ma ne vjerujem da se puno razlikuju. Ionako ne mogu proizvesti napredne čipove i slično.
Stvar je u tome da moraju sve komponente naručivati i dopremati posebno, ali sama konzola mora biti sklopljena u Brazilu. Tu ima puno logističkih i drugih troškova. Skroz suludo.
Nisam previše pratio oko Blizarda. Sve njihove buduće igre neće izaći na PlayStationu?
resident_evil Samo Diablo, Starcraft i Warcraft.
Morao sam
resident_evil good riddance
Znan da ste svi sad ludi za hitovima koji su izasli i koji dolaze ali ja moran spomenuti indijance i malo vece igre koji dolaze i koje cekam zaigrati vise od tih svih hitova.
Sutra napokon dolazi My Time At Sandrock nastavak Portie dosta je odgađano ali sutra napokon izlazi.
Sutra je i Robocop vani on nije indijanac nego AA igra i kupi odlicne ocjene.
A onda sutra napokon i jrpg za koji se prica da je jedan od najboljih ikad i izgleda fenomenalno i jos imate demo za probati Star Ocean: The Second Story R
Onda 3.11 imamo jednu prekrasnu metroidvaniju koju sam slucajno nasao rukom crtana grafika i kopiranje dosta stvari iz prijašnih metroidvanija sve mi mirise na hit. Ebenezer and The Invisible World
Onda 6.11 imamo po svu jedan jako zanimljiv walking simulator The Invincible
I za kraj cu spomenuti da napokon 15.11 dolazi Terdown na ps5 igru cekan jako jako dugo a biti ce free na mislim extri
Vjerovatno san jos stogod zaboravio ali ovo je glavnina sto me zanima, jadan moj novcanik