Deadwalker Long-time PlayStation producer Connie Booth has reportedly left Sony Aka se potvrdi, dosta velik gubitak za Sony: Booth has been at Sony since the early days of PlayStation and has been involved in the production of over 100 games, starting with the original Crash Bandicoot, where she was a senior producer. Over the years, she’s been involved in production on such series as Spyro the Dragon, Syphon Filter, Ratchet & Clank, SOCOM, Uncharted, Jak and Daxter, inFamous, Resistance, Sly Cooper, The Last of Us, Spider-Man, Death Strandingand Ghost of Tsushima. She was also inducted into the Academy of Interactive Arts & Science’s Hall of Fame in 2020 because she was “integral in helping produce many beloved SIE titles over the past 25 years”.
fensisuperstar chono sve izgleda top osim main charactera koji izgleda još uvijek traljavo naspram recimo onog commandera.
chono fensisuperstar pa i ne bas, svi su redom pravi glumci i sa motion captureom. Neznam gdje si gledao
fensisuperstar chono pa ne znam bas za ovog lika sto representa tvog lika. Comandant zensko izgleda bas top ali lik bas i ne. Izgleda mi za razinu losije. Kvaliteta svega.
Fico chono svi su redom pravi glumci i sa motion captureom. E sad idem cjepidlaciti jer sam nedavno nesto naucio. Motion capture je animiranje citavog tijela, dakle da sami pokreti izgledaju cim prirodnije. Medutim, hvatanje animacija lica se zove performance capture. Trebalo mi desetak godina da to naucim.
chono fensisuperstar ahaaaaa, main character kao tvoj lik. Da, to je stepenicu nize od glavnih likova price. Mislio da mislis na glavne likove 😅
wooddiebone Fico Nisi nešto dobro čuo. Za lica je facial capture ili facial motion capture. Performance capture uključuje simultani capture kompletnih kretnji tijela i lica, kao i glas. Tako da glumac radi kompletnu izvedbu lika kao da ga glumi i za kameru. Mislim da je Naughty Dog sa Unchartedom 4 među pionirima u gamingu.
herc @fensisuperstar 😉 wooddiebone Mislim da je Naughty Dog sa Unchartedom 4 među pionirima u gamingu. Jedna od prvih igara koja je napravila pomak po tom pitanju je Heavenly Sword (2007)
wooddiebone herc Jedna od prvih igara koja je napravila pomak po tom pitanju je Heavenly Sword (2007) Jep, u pravu si. Odlična igra.
Fetty Ne znam jeste vidjeli, na tisku ima za 5 eura, ima zanimljivih stvari, izdavač je Jutarnji list
wooddiebone Kupio sam časopis, nisam očekivao da će bit tam debeli. Uspio sam samo malo prelistat i iznenadilo me da je tolko grafički konzervativan za gaming časopis.
Torgue wooddiebone iznenadilo me da je tolko grafički konzervativan za gaming časopis. Više teksta nego slika?
wooddiebone Torgue Ne, neg je jednostavno konzervativno dizajniran. Da su slike nekih žena umjesto igara, rekao bi da čitam Gloriu. Ne kažem da je loše, pogotovo ne jer nisam pošteno ni zavirio još u časopis, samo obzervacija.