maverick potpuno te razumijem, medjutim znamo isto tako da ti stvarno volis taj open world zanr te da naginjes naraciji u igrama. mene pak izbiju iz takta te danasnje cinematic igre koje se trude biti filmovi, a ja mracim na svaku drugu scenu.
O ne, ja apsolutno kužim kaj pričaš. I očito je, jednostavno ti ne sjeda i to je to, ništa zato. Samo mi je bilo interesantno koliko smo drukčije taj model vožnje doživjeli. Na stranu stvarno i otvoreni svijet i sve to, ali baš me to zainteresiralo kako je drukčije bilo. Recimo, ta briga o motoru i model vožnje je baš ono što je mene kupilo, čak više od otvorenog svijeta.
maverick s druge strane igram ovih dana divinity 2 (GOG) i narativno, mehanicki, settingom, soundtrackom, opcijama u igri, kompleksnoscu i svime mogucim sam vise nego zadovoljan. radije cu sada ulupati neke lude kolicine sati u tu igru nego da uopce i probam neku koja mi je vec na prvu odbojna, pogotovo jos kad su joj kao glavne osobine storytelling, a to znam odmah da ce mi ici na jetra.
Uživaj, igretina! Ja sam na drugom prelasku te igre, ali ovoga puta kooperativno s ekipom i totalno je drukčije iskustvo. Stvarno skidam kapu Larianu kako su dobru igru napravili.