doctorfreak Konj u Witcheru je katastrofa, definitivno najgori dio igre. U AC-u je dobar.
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
RDR 2 i Agro...
Agro najviše daje dojam živog bića jer nemaš totalnu kontrolu...tih elemenata ima i RDR2.
Ostali konji su manje više napravljeni kao vozila...
- Uređivano
Konami ipak neće sudjelovati na E3, ali uvjerava da radi na ključnim projektima koje će najaviti u narednim mjesecima. Nadam se da je novi Castlevania, a možda i novi Silent Hill, PES 2022 koji će biti rađen u Unreal Engine
Nova Castlevania, remake SIlent Hilla i Metal Gear Solida te novi SIlent Hill odnosno Silent Hills aka PT. Hvala, to nam je dovoljno od Konamija za naredno desetljeće.
Konami filed a trademark for “Shin Contra,” which is a PlayStation 2 game released in October 2002. It is known as Contra: Shattered Soldier in the west.
Deadwalker
Pa dobro, logično. Tada je Sony dobivao doste stinky PR-a i poslovno/marketinški to je skroz dobar potez.
Ono što me čudi je... zašto ovakvi poslovni mailovi u zadnje vrijeme izlaze u javnost? Ne odnosi se ovo samo na Sony ili gaming svijet, već općenito.
Krajnje neozbiljno. Vidim i u drugim granama da ovakve stvari "procure"... meni je to nepojmljivo.
Ajde da govorimo o kriminalu, prijetnji i slično, ali poslovne stvari NIKAD ne bi trebale izlaziti u javnost osim, ako dvije strane nisu isto odobrile.
Nexus mislim da je to došlo u javnost zbog suđenja između Epica i Applea gdje obje strane pokušavaju dokazati svoje teze.
Deadwalker
A dobro, ako je dokaz u redu. A i to je bizarna situacija...Epic i Apple na sudu zbog Forta
Više me čudi što se Apple s tim toliko bavi...
Nexus bavi se jer Epic zapravo želi Epic Store na iOS platformi što itekako zadire u Appleove financije. Na PC-u su već počeli distribuirati aplikacije kroz EGS.
Deadwalker
Ma kužim sve, ali je neobično vidjeti Apple na sudu zbog Forta tj. Epic Store aplikacije, a Apple sam od sebe onako super ozbiljan, odmjeren u svemu, rijetko išta komentiraju, čak i kada imaju neke probleme. Fascinantno.
- Uređivano
Nexus a čuj, ovdje pričamo o digitalnoj ekonomiji koja će samo brutalno rasti u narednim godinama. Epic je npr. “ohrabrio” druge da podignu tužbe - sada kreator Humble Bundle platforme tuži Valve praktički iz istog razloga: https://arstechnica.com/gaming/2021/04/humble-bundle-creator-brings-antitrust-lawsuit-against-valve-over-steam/
Prilično sam siguran da će i EU početi raditi velik pritisak koji će samo ići na ruku Epicu i drugim manjim tvrtkama koje žele dio kolača.