somethingwrong ako ti misliš da xbox ima dobar marketing, svaka čast, ne da mi se niti objašnjavati

Malo vise pozornosti obrati na moj povremeni stil "pisanja" , inace imaju sasvim solidan marketing iza Sony-a kojemu je Playstation glavni fokus, ne branim Microsoft ali da im treba vise za marketing lako bi upumpali, ne treba im vise jer trenutno nemaju sta ponuditi pored Sonya, ali kad to bude Xbox-PC™ e onda sasvim druga prica, tada im nece ni trebati marketing😁😉

stitrek smajlije ne smatram stilom pisanja Ha-Ha-Ha
    Ozbiljno, marketing xboxa je užasno loš, pravi "car salesman" stil marketinga, ali on im je potreban kakav hardware proizvode . Kako je rekao pokojni Steve Jobs: MS has no original Ideas. They have absolutely no taste.

somethingwrong Kako je rekao pokojni Steve Jobs: MS has no original Ideas. They have absolutely no taste.

To je bila ta era kad je "doktor" Gates jace drzao uzde, i za Mercedes se govorilo da proizvodi automobile samo za ozbiljne/starije vozace…akoValve i Xbox krenu rutom mini PC-a, Sony ce postati casual konzola zbog svoje zatvorenosti i malo AAA time-ekskluziva, to ce izbjeci ako se okrenu izbacivati cesce/vise svojih igara.

prayer ma nisi nista propustio ne igrajuci dvojku, samo najbitniji i najbolji naslov od 2004. do danas 😆

Cim izade RTX uzimaj

chono

Haha joj evo gledam imam ih već sve, ali sa backlogom od 700+ igara na Steam nikako da stignem. Ali čim izađe kad budem u mogućnosti ga odigram, iako bih uz to i jedinicu mogao proći čisto da se prisjetim svega.

Tuhy

Jedino čemu se stvarno nadam da će i dalje biti horror, a ne nešto treće. Kad kažem horror, mislim na onaj tip horrora gdje se 7 puta zapitaš prije nego što napraviš korak naprijed, kao u onoj kući u RE: VII.

Može! Ide na wishlist!

herc kao u onoj kući u RE: VII.

I sad se sjetio da nisam odigro RE VII PS5 upgrade. Upravo stavio skidat 😅

Jebena fuzija, ako zazivi, ogroman sustav i library igara. Valve u nikad boljoj poziciji