stigle 4070TI super po 900€

• [deleted]

Genesis danas svatko ima ADHD 😃

Danas svatko misli da ima ADHD. To je težak neurorazvojni poremećaj od kojeg pati 3% populacije. Ljudi si razvale koncentraciju, motivaciju i memoriju s previše dopaminskih aktivnosti i instant gratifikacija i onda si postavljaju samodijagnoze, a time banaliziraju poremećaj s kojim se pojedinci moraju nositi čitavi život.

Inače, Until Dawn navodno kroz dva tjedna dolazi na PC.

https://www.videogameschronicle.com/news/sony-is-reportedly-bringing-until-dawn-to-ps5-and-pc/

• FFA +1

prayer

fensisuperstar

Pokazao burazu, ali ćemo pričekati. Još igramo Valheim i pripremamo se za Ashlands tako da ćemo to igrati sigurno većinu ove godine, a još na listi imamo Stranded Deep i Sons of the Forest. Mislim da je to i dobro jer će igra napredovati, a vidim da ekipa koja radi na igri planira slušati community i na taj način popravljati/poboljšavati igru pa vjerujem da će krajem godine/početkom sljedeće biti u punom boljem stanju.

Brijac ja igram valheim solo.

Fantasticna igra vjv bi u dvoje bila masu bolja. Jedino sto prvi brod saka gigakurac. Sve ostalo top :-D

fensisuperstar

Ma u dvoje ili više je skroz druga igra. Mi smo imali sreće pa nam je spawn bio spojen s Black Forestom, Swampsom i Plainsom tako da ni nismo morali nigdje ploviti dok nismo onaj bolji brod dobili.

Sada je vrijeme kada cu presjeci ovu "raspravu" jer svi znamo u kojem smjeru ide. Tako da, ovo ce proci na sljedeci nacin:

1. Brisem svaku daljnju objavu o ovoj temi.
      2. Svatko kome se obrise objava i svejedno nastavi o istoj temi, pobrat ce bananu.
      3. Svatko tko se 10 minuta nakon moje objave vrati na temu, pobrat ce bananu.

S postovanjem,

Vas cenzor