somethingwrong ne znam. Treba vidjet prvenstveno priču.
Ali da, meni ima vibru NieR-a, Code Veina i Scarlet Nexusa.
somethingwrong ne znam. Treba vidjet prvenstveno priču.
Ali da, meni ima vibru NieR-a, Code Veina i Scarlet Nexusa.
Možda sada napokon izbace Blo…. jebemu majku zaboravio sam šminku. Evo ga. Možda sada napokon izbace Bloodborne za PC
https://insider-gaming.com/sony-ceo-says-playstations-gaming-future/
Riot games podijelio otkaze, tocnije njih 530 odnosno 11% ukupnog tima.
Stigao novi alfa kontroler za pc i switch GuliKit KK3 MAX Controller
stigle 4070TI super po 900€
prayer vidio sam ovo će se kupiti
Stari moj, zbog ADHD-a i koliko takvih igara izlaze neću nikad ništa završiti
Genesis danas svatko ima ADHD
Danas svatko misli da ima ADHD. To je težak neurorazvojni poremećaj od kojeg pati 3% populacije. Ljudi si razvale koncentraciju, motivaciju i memoriju s previše dopaminskih aktivnosti i instant gratifikacija i onda si postavljaju samodijagnoze, a time banaliziraju poremećaj s kojim se pojedinci moraju nositi čitavi život.
Inače, Until Dawn navodno kroz dva tjedna dolazi na PC.
https://www.videogameschronicle.com/news/sony-is-reportedly-bringing-until-dawn-to-ps5-and-pc/
Pokazao burazu, ali ćemo pričekati. Još igramo Valheim i pripremamo se za Ashlands tako da ćemo to igrati sigurno većinu ove godine, a još na listi imamo Stranded Deep i Sons of the Forest. Mislim da je to i dobro jer će igra napredovati, a vidim da ekipa koja radi na igri planira slušati community i na taj način popravljati/poboljšavati igru pa vjerujem da će krajem godine/početkom sljedeće biti u punom boljem stanju.
Brijac ja igram valheim solo.
Fantasticna igra vjv bi u dvoje bila masu bolja. Jedino sto prvi brod saka gigakurac. Sve ostalo top :-D
Ma u dvoje ili više je skroz druga igra. Mi smo imali sreće pa nam je spawn bio spojen s Black Forestom, Swampsom i Plainsom tako da ni nismo morali nigdje ploviti dok nismo onaj bolji brod dobili.
Ruiner dev Reikon cuts over half of its employees as mass industry layoffs continue