Fenix Da neki random site je stavio.

A ima dovoljno materijala i dojmova da se ne brinem. Hype je veći nego ikad. AJMOOOO

Mislim da i ja uzimam

Pre-load ide, igra ima samo 20GB!

• [deleted]

Matchmaking trenutno ne radi 🫣

Je li ovo samo bezvezno napucavanje ili ima neku kampanju, priču ili nešto?

Brijac nema kampanje. Co-op napucavanje.

Možeš solo, ali to nije to

Ovo je bas za co-op igra.

chono ljudi downvoteaju zbog nProtectGameguarda anti cheata koji ruši igru + kernel level znači jebo ti to.

Frend igra kaze gameplay top, al isto ima problema sa matchmakeingom…

Ja sam reka te liveservice triba uvik sacekat neko vrime da fixaju dayone je uvik krs

Igra navodno ima i battlepass pay 2 win puške pored kozmetika. Svaka im čast.

prayer Cita sam da imaju sistem slican u huntu di mozes kroz igru skupit doovoljno “coinsa” za kupit battlepass, ako su darezljivi kao u huntu onda svaka cast jer vamo doslovno netribas ni kune potrosit a imas dovoljno i za battlepass i kozmetike

Ali kakav paytowin u igri koja nije PVP?

escoban

Puno je manji problem ako nema PvP-a ali to je na kraju pay2win jer ne moraš pobjeđivati samo protiv stvarnih igrača. Nebi trebalo biti tako ali jbg. Evo skida mi se prava igra pa ću izviditi kako sve to izgleda. Destiny je imao slićne šeme gdje si dobivao jača oružja i oklope preko battlepass-a pa ti je puno lakše bilo u raidovima, dakle platio si da pobjediš

• [deleted]

prayer Igra navodno ima i battlepass pay 2 win puške pored kozmetika. Svaka im čast.

A ništa. Reci koja je, da se i to kupi 🤷‍♂️