member Izgleda vrhunski. Prvom sam se vraća godinama i godinama, jedan od dražih couch co-opova. Jedino me brine da ne bude couch co-op s obzirom da su otišli full third person.
member Zbilja odlično izgleda. Baš se vidi iskrenost i ljubav devova prema igri. Treba još sve vidjeti kako će biti pod prstima ali switch s top downa na third person izgleda vrhunski.
Blitz Da, vidi se u njima strast za igrom tako da ne moze ne valjat. Svidja mi se starship troopers atmosferu koji ima i ovaj sarkasticni humor. Definitivno uzimam, ako je neko za co op dodajte, psn - Blitznet
prayer Dobio na poklon Super Citizen Edition za Steam! Još malo pa ćemo da širimo svemirsku demokratiju bre!!!
member Dosta gameplaya ima. Jedva čekam četvrtak. Što više informacija puštaju izgleda sve bolje i bolje.
member Diže se embargo danas u 18:00 h. S obzirom na dosadašnje informacije i dojmove očekivam rang 80-85. Moj pick je 82.
member Fenix Da neki random site je stavio. A ima dovoljno materijala i dojmova da se ne brinem. Hype je veći nego ikad. AJMOOOO
Flipper Brijac nema kampanje. Co-op napucavanje. Možeš solo, ali to nije to Ovo je bas za co-op igra.