[deleted]
AbelKOsMos bilo je i prije
AbelKOsMos bilo je i prije
AbelKOsMos bilo je dok si instalirao i prvi put upalio
Bome nocas prezivljavam filmske bitke, kolko je dobro igrati na vecim tezinama, sta ce tek biti kasnije.
Neke su napete do zla a neke urnebesno smesne.
Apsolutno uzivanje ove noci.
Jebo ja mater ovoj igri 10 sekindi pre extractiona nas izbacila napolje
Kako ide kasnije, tako progresivno treba više čekat. Jučer popodne je ulazilo odmah, pa oko 20 h sam pričekao 5 min, oko 22 h sam čekao nekih 10 tak minuti i odustao jer smo i tako upirali skoro cijelo popodne i večer. Van toga je radilo ko urica satima, meni igra izgleda općenito ipak malo stabilnije nego početnih par dana.
Koji vam je loadout? Ja sad uopće ne mijenjam osim na onim defend misijama.
Eagle airstrike, orbital laser, shield backpack, railgun, breaker i uzi.
Main weapon: Slugger
Secondary: Uzi
Shield, orbital gas, grenade launcher, orbital railcannon
Ovo je glavni loadut, ali se prilagođavam misiji.
member baci otrov koji ubije sve ove trash bube, robote. Mozes ga bacit i na sebe ako imas stim. Ima najmanji cooldown tako da je odlican za ove vece tezine.
[deleted] Iz mog iskustva na velikim tezinama (7-9)
Main: Braker 21 (obicna)
2nd: “Uzi”
3rd: Railgun bez toga mozes se odma ubit jer neces prizivit chargere i hulkove
A callin ovi: (ako je defend zaminit sa 2-3 tureta)
Orbital railcanon
500kg bomb
guarddog laser
Orbital laser
I za uspjeh na velikim tezinama je jako bitno dok vidis stalkera pronaci gnjezdo jer ako ih se stvori 5-6kom jeba si jeza.
500kg je jako lose po meni, explozija je ogromna a nema nikakav range.
Railgun smo svi koristili na tezinama 5-7, sad na 8-9 vise ga ne koristimo jer ni ne ubijamo vecinu chargera.
Orbital laser je jako dobar i uglavnom 2 osobe u ekipi kriste njega a druge dvije railcannon.
Naravno ovo je samo kako mi igramo, ne kazem da je optimalno
Isplati li se igrati na tim velikim težinama? Ja zasad igram na challenging (većinom s randomima) i bude svega. Dobro, tek ću sad level 10, a tu dolaze dobre stvari i tek sam sad kupio onaj shotgun što svi koriste.
escoban svi nosimo light armor i onaj booster za staminu, kazem vecinu ih ne ubijemo i mozemo ih ostavit iza sebe. Ako se bas skupi guzva tu je railcannon i laser.
Ovo kak mi igramo nije bas najzabavnije ali je efikasno za farmat super sampleove
Igra od sinoc sljaka ko prava, lvl 13 i apsolutno uzivam.
Kolko super random situacija.
Igram uglavnom sa random likovima i do sad svi koji su koristili majk su bili bas super likovi.
Cisto uzivanje.
Ja bih recimo jako volio da ubace farbanje oklopa i više podešavanja oko njih i recimo oružja gdje možeš dobiti posebne dijelove za puške i upgrade-ati ih.
AbelKOsMos Igra od sinoc sljaka ko prava, lvl 13 i apsolutno uzivam.
Heh redeploy je zbugiran, zadnje 3 partije prestao raditi tokom misije i ne možeš ljude vratiti. Piše da ih imamo još 19 ali ne spušta nikoga
Matchmaking je danas ok
ThomasAAnderson nama se nije desavalo, evo ja bas pre 15ak minuta prestao.
Probao, odigrao 2 solo i 2 u squadu svaki put razinu teže. Zanimljivo i dinamično. Oni Automatoni su mslo poteški za solo ali sam uspio. Prošlo 2 sata igranja, nisam ni skužio
Igra je totalno u banani opet se nemos spojit nikome, frend mi online a nepise da je nemogu ga inv… ugl cista katastrofa