Igra prije uru, trazio 10 min igrace naslo mi 1og lika… Idalje mi pise da je 0 helldivera online i opet nevidim tude misije. A sad sam na tezini suicide mision neda mi se igrat nista lakse a solo je jednostavno pretesko 😞

Tako da ako nema ekipe necu vise ni palit dok nefixaju…

E i da malo se nadovezem na gameplay, trebaju balansirat puske jer koliko ja vidim nema previse smisla koristit ista osim Railgun (obavezno) sacmu braker (obicnu) i za sidearm onaj uzi. Sve ostalo je puno losije i na vecim tezinama useless…

• [deleted]

• Uređivano

somethingwrong malo radi, malo ne radi Ha-Ha-Ha

upravo su editali patch notes:

Iako meni je sad naslo game s matchmakingom, prvi put nakon tjedan dana

Dan 2 - nakon 45min čekanja i dalje nisam uspio ući u igru. Tragikomedija. Sutra pokušaj 3 😂

Poslije 19h po našem vremenu je čekaonica. Od 8 ujutro do popodne sam igrao bez ikakvih problema.

• [deleted]

• Uređivano

sandidam ako ne udes nakon 5-10 minuta samo ugasi i probaj ponovo, meni ja tako uvijek nakon 10-15 min uslo.

Inace nakoj updatea mi ne rade adaptivni trigeri, ne znam je joystick otisao ili je do igre. Nisam jos probao na drugom. I cini mi se da je performance malo losiji

Jel se ja tripujem ili posle ovog updejta ide intro playstation studios logo i oni njihovi znakovi a mislim da to pre nije bilo…..ili ja nesto brkam.

Svakako postoji sansa da je ovo sledeca kupovina.

Kupio i ja na PS5. Ali moram reći pravi PC experience. Server queue odma na startu. Za demokraciju.

Chillanje dok je dolje makljaža

Bome nocas prezivljavam filmske bitke, kolko je dobro igrati na vecim tezinama, sta ce tek biti kasnije.

Neke su napete do zla a neke urnebesno smesne.

Apsolutno uzivanje ove noci.

Jebo ja mater ovoj igri 10 sekindi pre extractiona nas izbacila napolje 🙂

Kako ide kasnije, tako progresivno treba više čekat. Jučer popodne je ulazilo odmah, pa oko 20 h sam pričekao 5 min, oko 22 h sam čekao nekih 10 tak minuti i odustao jer smo i tako upirali skoro cijelo popodne i večer. Van toga je radilo ko urica satima, meni igra izgleda općenito ipak malo stabilnije nego početnih par dana.

Koji vam je loadout? Ja sad uopće ne mijenjam osim na onim defend misijama.

Eagle airstrike, orbital laser, shield backpack, railgun, breaker i uzi.

member

Main weapon: Slugger

Secondary: Uzi

Shield, orbital gas, grenade launcher, orbital railcannon

Ovo je glavni loadut, ali se prilagođavam misiji.

[deleted]

Što im taj orbital gas radi? Ovako na papiru mi je zvučalo slabo, nisam ga ni registrirao baš.