escoban

To je jedno od ogledala današnjeg gaminga, napraviš odlicnu igru ali najbitniji tehnicki element zanemariš i to još pod okriljem ogromnog Sonya, nije stvar neznanja, vec šlampavosti šonja i gladi za novcima od kojih ocito i velikan Sony pati.

To je kao da kupiš novi Mercedes i prodavac ti kaže da 30% senzora na automobilu nece povremeno raditi dok tvornica ne izda novi software koji ce ubaciti na prvom servisu🙃

Kaj je najgore na konzolama treba imati i glupi ps plus da bi igrao…platis njega i igru i ne mozes igrati…jebeno

Kakvo je trenutno stanje sa PC verzijom ako netko igra ovdje? Par prijatelja i ja gledamo neki novi MP naslov za kupiti pa da znam dali je bolje cekati jos koji patch.

Po slici tip je bajker iz hells angelsa. Sigurno ima fensi tetovaže i jako je kul dok se moli.

stitrek Kakvo je trenutno stanje sa PC verzijom ako netko igra ovdje? Par prijatelja i ja gledamo neki novi MP naslov za kupiti pa da znam dali je bolje cekati jos koji patch.

Mislim da igra nema ray tracing pa shodno tome ni ne valja. Nije next level…

Sterlok Mislim da igra nema ray tracing pa shodno tome ni ne valja. Nije nex level…

U elementu si zadnjih par dana🤣 mislio sam na buggove na PC verziji, lako mi je za ray trejseve i bling efekte😁

stitrek ali najbitniji tehnicki element zanemariš i to još pod okriljem ogromnog Sonya, nije stvar neznanja, vec šlampavosti šonja i gladi za novcima od kojih ocito i velikan Sony pati.

Tvojih zadnjih 5-6 postova u ovoj temi je o šlampavom i neozbiljnom Sonyu koji se mogo bolje pripremit.

Oke lega, shvatili smo i prvi puta…

Tuhy

Kao što sam ti vec prije napisao, imaš ignore opciju jer ne ulazim u ego-clashove, sve najbolje🙂

stitrek

3070Ti sa 5700x na 2K uvijek preko 70 FPS-a pri High detaljima. Radi dosta dobro samo su kontrole tj bindings retardirano postavljene pa moraš neke stvari promjeniti da ide preko miša tipa srednji klik grenata, onaj back i forward gumb sam stavio za dodge i da se promjeni način ciljanja, Q je za stimove i sve je nadohvat ruke.

Nakon 7-8h je skoro pa nemoguće ući u igru jer tad Amerikanci dolaze ali ako uspiješ nekako ući drugi se iz tvoje friend liste mogu putem Steam-a direkt joinati na tebe bez da čekaju red.

Zabavna igra koja bude još bolja na većim težinama, onaj battlepass koji se na prvu činio sumnjiv je zapravo vrlo dobar i pošten, no imam osjećaj da je to samo da namame što više igrača da igraju pa da onda krenu u beku ozbiljniju monetizaciju. No dok god nemam p2w stvari i dok god su samo kozmetici u pitanju ja nemam problema stime

I dalje ne radi.

Ništa, putujem za par minuta do nedjelje navečer, do onda će valjda srediti ovo.

Ma igra je sve gora i gora, sad igram game cilo vrime frameovi padaju i kao secer na kraju cila igra blocka predextract

escoban 1 korak naprijed, 2 unatrag?

Sad više ni sam ne znam da li vrijedi tih 29 eura ili ne….

Pa evo ja nakon nekih 70 sati nisam imao neke prevelike probleme. Na ulaske u server sam cekao max 10 min a igrao sam u top terminima. (Ono da ne izlazim je bila zajebancija)

Imao sam par crasheva ali nista znacajno. Adaptivni trigeri su mi prestali radit na joysticku kojeg sam onda resetirao na tvornicke postavke.