Updejt; MOGUĆI SPOILER ZA THE FEAR BOSS BORBU!!!
Nažalost moram informirati da je The Fear exploit izbačen iz Delte. Iako puno lakši od The Pain, sada se i The Fear mora legitimno pobijediti non lethal metodom.
Za one koji ne znaju napisati ću kratki vodič iz originala što je to The Fear non lethal exploit uopče.
Kada uđete u borbu s The Fear odmah se izliječite u izborniku. Zatim equippajte Fake Death Pill i iskoristite ga. Dobiti će te game over screen, ali ništa ne pritiščite. Čekajte dok The Fear ne dođe Vas provjeriti. Nakon komentara kako još borba nije počela, a Vi ste mrtvi čekajte dok se ne okrene. Kad se okrene iskoristite Revival Pill te će Vas on vratiti u igru. Equippajte Stun Grenade i odmah equippajte mitraljez. Nakon što se Stun Grenade aktivira The Fear će biti u stanju stuna. U to vremenu pucajte s mitraljezom po The Fear dok ga ne svladate. Borba traje svega desetak sekundi. Ta metoda boduje se kao non lethal metoda te za nagradu dobijete Spider Camo uniformu i napredak vrijedi kao non lethal za Foxhound rank. Mogu potvrditi jer sam sam iskoristio tu metodu u svom Foxhound rank prelasku u originalu.
Ta metoda je iz Delte izbačena, mogu potvrditi.
I dalje The Pain je daleko teži boss kako u originalu tako i u Delti.
Želio sam informirati da znate što očekivati.
Za verziju Delte igre koristite tranquilizer gun i ne dopustite The Fear da regenerira staminu. Koristite Thermal Googles i pratite ga po krošnjama i ne pucajte više od dva puta po grani. Ako regenerira staminu loadajte sejv i ponovite metodu. Ne treba Vam poison hrana niti druge metode. Pištolj je dovoljan, mogu potvrditi ali neka Vam magazin bude pun jer će Vam trebati 20-tak metaka. Potvrđeno na Extreme Difficulty.