resident_evil A pričalo se na početku godine da ovo i SH2 izlaze sigurno u 2024. SH je potvrđen pa vjerujem da će i ovo ili početak 2025. Inače, super izgleda.
resident_evil Iskreno volio bi da su malo proširili mapu. Jer izgleda da je sve preslikano 1/1 ali sa boljom grafikom i modernim gameplayom. Ali svakako ću preći i volio bi vidjeti remake jednice.
Brijac resident_evil Iskreno volio bi da su malo proširili mapu. Ja ne bi, ovakav je MGS uvijek i trebao biti, a od onog poluotvorenog Phantom Pain-a mi se prisere svaki put kad ga se sjetim.
resident_evil Brijac Nikako nisam mislio na takvu mapu. Ali recimo neke mape veličine Uncharted 4 i Tlou 2. Ne bi se ništa izgubilo, a siguran sam da bi bio gušt jer koliko vidim novi game play rula.
StarFox_N herc Gledam video i sve izgleda tako poznato kao da sam ga jučer igrao. Odmah me pukne neka nostalgija i po glavi mi se počne vrtiti Snake Eater pjesma… Meni nikada ništa neće moći nadmašiti MGS ♥️
Legendary_Hero Original u top 3 najboljih igri svih vremena. I da konačno ciljanje i hodanje. Jedino što mi se ne sviđa u traileru je dizajn The Boss, sve ostalo desetka.
pravednik Izvukao su najgoru sliku. Nekad je bilo dobro. Kak ide ona pesma? Nisam imao slike pa nešto otprilike…