resident_evil Brijac Nikako nisam mislio na takvu mapu. Ali recimo neke mape veličine Uncharted 4 i Tlou 2. Ne bi se ništa izgubilo, a siguran sam da bi bio gušt jer koliko vidim novi game play rula.
StarFox_N herc Gledam video i sve izgleda tako poznato kao da sam ga jučer igrao. Odmah me pukne neka nostalgija i po glavi mi se počne vrtiti Snake Eater pjesma… Meni nikada ništa neće moći nadmašiti MGS ♥️
Legendary_Hero Original u top 3 najboljih igri svih vremena. I da konačno ciljanje i hodanje. Jedino što mi se ne sviđa u traileru je dizajn The Boss, sve ostalo desetka.
pravednik Izvukao su najgoru sliku. Nekad je bilo dobro. Kak ide ona pesma? Nisam imao slike pa nešto otprilike…
Legendary_Hero Ma nije, u originalu je cišto ok, posebno s bijelim kostimom. U remakeu su joj baš upropastili dizajn. Dok recimo Eva u originalu mi je loša. Paramedic > The Boss > Eva
Zero https://www.dsogaming.com/news/metal-gear-solid-delta-snake-eater-will-support-60fps-only-on-pc/
wooddiebone Zero Ne kupujem dok to ne srede i pristojno bi zamolio ostale da to isto naprave. Kakva mrtva gamad.
resident_evil Sudeći po zadnjem preview sve je 1:1. Ne žalim se ali htio sam da malo prošire lokacije jer je đungla predivna.
Zero wooddiebone Sumnjam da hoće. Ako je istina ovo što je napisano, prvi mod u 1080p ima otključan framerate, tako da lako moguće da će jedini fix za nešto bolje i stabilnih 60 fpsa biti mid gen upgrade konzole, nažalost. Naravno, ostaje za vidjeti kako će se to sve skupa izvoditi u praksi.
weky prayer Ovo je UE5, PS5 je jednostavno pre slab da takvo što pokreće kako spada. Finals i Concord su oboje UE5 igre. Stabilnih 60 fps. Wukong isto, ali to nisam probao.