- Uređivano
Mortal Kombat 1
SF6, MK1 i potencijalno Tekken 8 ove godine i svi izgledaju fenomenalno. Vrh godina za tabacine.
- Uređivano
Meanwhile, moram odigrati MKX i 11 jerbo me zanima priča, lol.
Isus bog dragi, ekstaza
Već sam poslo vlasniku Infomarka da javi cijenu
Makar, ako ću moć negdje ugrabit steelbook, bit će dobra i obična verzija.
Tuhy Strašno…mislio sam da vec nemaju insparacije…i da nemre bolje nakon 10 i 11…ali..izgleda da može…hypeeee
PS5, XSX,PC … Switch
Switch port radi neki drugi studio pa ajde…
Ne kužim, oni prije prvog screenshota iz igre objave kolekcionarski. Dajte nam gameplay, igra izlazi za četiri mjeseca.
Bit će na Showcaseu
Vidim i javim, al sumnjam
- Uređivano
Bas sam bio spreman za gameplay prikaz na Showcase, kad ono šipak. Igra izlazi bezobrazno brzo nakon najave i ne bunim se.
DarkPunisher mislim da će Tekken 8 ici u 2024.
maverick I ja da, makar mi je malo cudno da toliko trailera izbacuju za igru koja izlazi sljedecu godinu.
Bilo kako bilo, samo nek si daju vremena da dobijemo najkompletniji tekken jos od petice.
Danas gameplay reveal
maverick na Summerfestu ce biti, u 9 starta. Jedva cekam
Nek bude i ovdje.
Pogledo 4-5 puta, nemrem se nadivit kako jebeno izgleda.
Varijacije comboa sa Cameo likovima će bit brutalne. Isprobat će se beta kad dođe, jasno, al kak sam već reko, meni je ovo jebena perverzija.
Konačno gameplay nekog tko ustvari zna, ovo sve dosad kaj sam gledo je kurac, ne znaju spojit 3 udarca. Mislim, nije da bih ja bio bolji , al ne dobi se naj dojam kad gledaš prosječne likove.
Ninjakilla je svijet za sebe, jasno, al gušt je gledat što čovjek izvodi u prvom prokletom danu bete (stress test) i kolko će igra ustvari bit jebena kad ju savladaš.
Cameo likovi će moć poslužit i kao combo breaker, da bar nakratko zaustaviš nekog ko radi budalu od tebe .
Open betu ću igrat ko blesav. Nadam se da će mi sjest fight, a po svemu viđenom bi mi itekak trebo.
Kenshi je perverzija sa movesetom.
Uzasno mi sporo djeluje igra, nadam se da ce popravit to :/
- Uređivano
Smoke i Rain <3 … perverzija trailer.
+, ima nešto gameplaya i sa Scorpionom te Kung Laom.
Meni uopće nije spor gameplay. Djeluje mi brže od jedanajstice.
HOMELANDER!!! Aaaaaa,, jebemtiii
Plus, novi trailer za povratak nekih likova (ne znam sve, osim naravno Barake i Tanye)
Premium edition je već plaćen prije mjesec dana, čeka se izlazak. Da sam se i premišljo, ova najava prvog Kombat packa bi me prevagnula. Jest da je dodatno izbijanje love radi novih likova, ali za ovo dajem bez razmišljanja.
Šteta kaj ubace dobna ograničenja pa se mora kliknut, al ajd… s obzirom na što sve izvode u trailerima…
Novi dan, novi (stari) lik.
Baš daju fanovima što žele.
De si ga zel?
Odigral cca 20 mečeva u Toweru (čisto da isprobam poteze likova) i isto tak online.
Tražit će privikavanje, nije mi baš isto ko jedanajstica. Više ko neki mix 10-ke i 11-ice.
Sporiji je definitivno što mi nije plus i raspon i varijacije poteza ovise od lika do lika. Li Mei mi najbolje leži zasad, samo mi djeluje da nema baš puno poteza. Naravno, i pun kurac sam loš, skoro pa uopće ne složim neki combo i očajnički mi fali tutorial da u njemu provedem 2-3 sata.
Fali mi get up counter i break da se izvučem kad me netko uhvati u combo. Odnosno, kolko sam skužil Kameo likovi služe za to, al nisam uspjel aktivirat kak treba.
Prezentacija solidna, očekujem različite introe, victory poze i skinove za svakog lika, izbacivanje toga bi bilo suludo
Neću baš provodit sate u beti, žao mi je igrat "za ništa", kad ne idu ni statsi ni niš, i kad je limitacija na likove, arene i modove. Sutra još pokoji meč i tjt, čeka se 14.09.
Dopada mi se, zabavno je, igrat će se. Nije me bacilo u trans, al jbga, previše sam igro MK11 i privikavanje na nešto novo će mi bit sporiji proces nego inače.
Ja sam u petak uspio odigrati tri meča online, score 1/2.
S tim da me treći protivnik nasapunao sa Cageom ko da sam beba. I onda sam otišao kod bake, možda sutra odigram još par mečeva kad dođem doma.
Zbog ovog se gledo ONL
Svakim prikazom Sve vise zelim igrati. Jedva cekam. Kenshi je tu i neopisivo Mi je drago.
Soul Kad vidim s kakvim je ženska mamlozom i ona sama mi se počinje gadit.