Jebeno izgleda i jebeno se igra.

I meni se svida, sam koju klasu igrat to je bolje pitanje. Mislim da ce bit stalker ili crusader.

10 dana kasnije

Ajde dajte van neki demo da malo igramo 🙂 neda mi se cekat 10 mjesec

17 dana kasnije

Ovo stvarno obećava. Toliko da će je i Miro moći završiti.

elder8472

Jebiga ja neman vrimena ko vi izmisljati da neman vrimena za igrati dok ne dode patch da olaksa igru.

Miro Ti imas vremena samo za prec igru uz build videje da 😃

pusti njega što igra sa youtuebom i wikipedijom otvorenom. tu ste bitni samo ti tuhy i elder

Giphy - part brother GIF

A ljudi nemojte bas danas me natezati kad san u crnom elementu, ubijan sa crnilom na whats upu i jos san zvao ravnatelja u skoli od male da cu ga doci ispleskati i to bez parrya

Auuuu, prestajemo onda 😃 Bez parryja je sve hardcore nakon pinokija

fensisuperstar tu ste bitni samo ti tuhy i elder

Giphy - Time Fail GIF

Ajd foggy jos moze proc, ali tjeraj ovu ostalu "easy mode patch" djecu odavde…

Miro i jos san zvao ravnatelja u skoli od male da cu ga doci ispleskati i to bez parrya

@Soul

a ovako fensi igra 😃

Soul tjeraj ovu ostalu "easy mode patch" djecu odavde…

Ne treba meni easy mode patch…

Samo pozovem svog frenda Japanca koji mi je platiniro Ninju Gaidena i poslije se dođem tu kurčit na forum

8 dana kasnije

Pratio sam malo i izgleda da je trebala igra dobiti odgodu po nekim stvarima.

Lock on steka, prebrzo kretanje igraca, rolanje isto steka, previse neprijatelja pa na dosta mista se trci kroz podrucje a ne bori. Na pcu da dosta trza.

I nigdi ne nalazin kad izlaze posrane recenzije

Miro recenzije bi trebale izaći danas ako se ne varam.

Picek

A i ja san nesto nasa da je kao danas ali nisan nasa nista potvrđeno.

Ako nije dobra uzeo bi pinokija za ps5 i to opet igrao i platinirao