A ljudi nemojte bas danas me natezati kad san u crnom elementu, ubijan sa crnilom na whats upu i jos san zvao ravnatelja u skoli od male da cu ga doci ispleskati i to bez parrya
Lords of the Fallen
Auuuu, prestajemo onda Bez parryja je sve hardcore nakon pinokija
fensisuperstar tu ste bitni samo ti tuhy i elder
Ajd foggy jos moze proc, ali tjeraj ovu ostalu "easy mode patch" djecu odavde…
- Uređivano
Pratio sam malo i izgleda da je trebala igra dobiti odgodu po nekim stvarima.
Lock on steka, prebrzo kretanje igraca, rolanje isto steka, previse neprijatelja pa na dosta mista se trci kroz podrucje a ne bori. Na pcu da dosta trza.
I nigdi ne nalazin kad izlaze posrane recenzije
- Uređivano
Miro Lock on steka, prebrzo kretanje igraca, rolanje isto steka, previse neprijatelja pa na dosta mista se trci kroz podrucje a ne bori. Na pcu da dosta trza.
Ovo sto si napisao, je istina. Al to se ave moze rjesit u patchu.
Al isti problem ti ima i Lies of P. Ako stavis onaj P-organ ili kak se vec zove link dodge ili onaj dodge da mozes dodge-at kad si na podu. Uvijek prvo zavrsi animaciju prije nek mozes dalje dodge-at. Ili ovo sto velis prebrzo kretanje i kad dodge-as pa ti predaleko ode od neprijatelja. Popravit ce to, ovi kaj rade review igraju vec naveliko. Tako da ae nadam da ce za 13 bit odmah i patch. Svaka igra je na pocetku malo u banani cak i one od from-a
Nazalost koliko vidin recenzije izlaze 12.10 u 15h
Znaci kurac od igre dalje 7/10 tesko da ce biti
tko planira uzeti?
Sjećam se na Gamescomu da su imali samo jednu zonu koju su pokazivali i ovaj je skoro krenuo igrati dalje, pa mu je ovaj rekao ni slučajno, još se i razljutio…ispalo je čudno, kao da skriva nešto
Ja san planira uzeti ali vise nista ne uziman prije recenzija a kad netko daje recenzije par sati prije izlaska igre to smrdi na prosjek.
Recenzije su u 15h znaci moras uzeti prije recenzija da bi ti doslo na dan izlaska ako cekas recenzije igru neces dobiti u petak nego tek u ponediljak.
Pinokio je dao recenzije debelo prije izlaska jer znaju da imaju dobru igru, evo i Spiderman ce 4 dana prije.
Viditi cemo ali da smrdi bogami smrdi.
I prvi Lordsi su po svemu izgledali must buy pa je ispao prosjek
Miro Imas Fextalife recu do nekog dijela igre, ima jos jedan lik koji je posrao igru ali po meni legit prica, ne kenja nego kaze kak jest, mislim Rurikhan da je taj. Izgleda super, ali i super clunky. Svi ovi sto ranije imaju rece smiju pricat do nekog dijela samo.
Ps5 verzija top, pc onako. Ne vjerujem da ce doc blizu ponokija, ali moglo bi bit 7-8 ako sve bude ok. Buildovi su cudo vele, ima hrpa poteza i svako oruzje svoj moveset, dual wield parry dodge - sve je tu.
Da da pogleda san to sve od svih sto su stavili. 8 i vise igre kupujem odma jer su jebiga top 7 i nize ne jer im cijena jako brzo ode doli.
Tu je puno nepoznanica i prije nego sto vidin recenzije nema sanse da uzmem igru.
Da su recenzije ujutro onda stignem preordati da igran u petak ali u 15h je prekasno tako da neznam ili kupiti digitalno.
Jos malo
Krenule recenzije, na Metacriticu trenutno PS5 verzija 74/100, PC verzija 84/100.
- Uređivano
Palo na 65 PS5 i to je srušio eurogamer koji je dao 4/10
- Uređivano
Baš malo škicam.
Večina jebeno hvali combat, svijet i vizuale, al da ima tehničkih problema i to koči igru.
Treba vidjt što će D1 patch donjet. Il možda malo počekat da poprave.
Idem pročitat recu-dvije konkretno.
Ja je nebi igrao ni da je imala ocjenu 100/100 i ekstremno pozitivno mišljenje kupaca.
Prema ovome što čitam mislim da ipak preskačem, ima previše kvalitetnijih naslova trenutno za odigrati. Baš šteta jer sam očekivao više.
Po ovome kaj sam pročital se stvarno sve čini vrhunski, samo što obavezno moraju popravit probleme poput stutteringa, pada fps-ova i crasheva.
Mislim da nema straha i da će to ubrzo riješit. Šteta ako će im ocjene bit nepovratno srušene radi toga.
Po meni ne treba nikako otpisivat igru… ovo bi bile devetke i desetke da nema tehničkih problema koji budu čak možda djelomice riješeni D1 patchem.
Od 11 PS5 reca 9 je od random no name wtf sajtova. Super, i to ovi fanboji uvijek daju 90 svim igrama (Attack of the fanboy sajt). Push jedini možda vrijedi sa sedmicom.
A sto san van reka kad daju recenzije ovako kasno nesto tu smrdi pa ste mi lupali minuse na to
Za svoju Souls dozu mislim da ću ipak sačekati ER ekspanziju.
- Uređivano
A kad ce to
Meni se recimo nakon pinokija bas igra souls igra bas bas igra.
Samo jebiga sve su recenzije sa pca a kao na ps5 radi lose a sve ovo prije recenzija je bilo obratno.
I jos san u guzvi ne stignen niti pogledati recenzije
I jos koliko vidin igra radi losije kasnije zato su samo dali pocetak igre pokazati od strimera sto su igrali
- Uređivano
Unreal Engine 5 i konzole i PC sttuter.
Očekivano, preskačem. Igram tehnički masterpiece AC Mirage a uskoro Spiderman 2.
Premalo vremena da trošim na poluproizvode a bome neću ih ni financirat.
Dobili ste nove konzole, imaju dobar CPU, izvolite raditi u limitima istih.
Teoretski PS5 može renderirat sobu 4x4 koja izgleda 1:1 sa real life u 4K ali kakav će biti frame rate?
Najjače je nabiti grafiku, efekte, protivnike a onda smanjuj rezoluciju pa se nadaj da ćeš uvaliti tehnički nepotkovanim igračima.
Takvu praksu bi trebalo regulirati, barem u EU. Proizvod mora biti launch verzija uz sitne bugove, tehnički besprijekoran.
Od 2019. redom dobivamo alpha verzije igara.
Onda se pitaju kak Sony igre imaju visoke ocjene a još bolje izgledaju? Gdje je volja tu je i rezultat.
Dobro je ako je jedini problem tehnička strana igre, to se da srediti.
Ali postalo je jebeno otužno da većina igara visoke produkcije zadnjih godinu dana dolazi u stanju gdje fali još barem 6 mjeseci poliranja.
Deadwalker pa i ne bas. Jedi Survivor jos nije u pristojnom stanju.
chono je, kako mi se čini na kraju ću odigrati PS5 verziju.
Deadwalker ozbiljno, pokrpali su ga tehnicki? Pa sta ne govoris? A lipo san ti reka ja gledam ovaj video od prije 3 setimane
Sad mi kolega reko da se moze igrati vec sad. Ja nisam doma da probam, al mi je cudno kad je tek u pol noc pustanje.
elder8472 Ne moze, mozda na boxu. Timer uredno stoji za ponoc.
Ipak ja ovo preskacem ma koliko mi se igralo, igra je slomljena oce li je patchevi popraviti pitaj boga.
Ali bar jedno je sigurno brzo ce na sale