Flipper ovo je bas on. A ono, da mu i nije sjela bas da je očekivao vise bla bla.

Flipper Pa meni osobno i 7/10 soulslike igre pasu, igrao sam i gore i uzivao. Mozda realno igra nije na tronu jer nitko ziv From ne moze pratit, ali po svemu sto sam vidio lepa je. E sad, prvi dio je malo bio odron, pa se postavlja pitanje hoce i drugi malo tog mulja potegnut.

Cemo da vidimo

Ovo bi isto volija probati prije kupnje, prvi dio nije bio nesto ali nije bija ni toliko los. A posto san ima game breaking bug na pola igre nisan je nikad ni zavrsija.

chono A ne znam, nije mi sjeo pa sam i odustao od njega, a tesko da ce dobit novu priliku. Dvica me vise zanima.

foggy

Ma daj tako stara igra je vec mrtva za tebe i ostale nema tog trenutka da ces reci uf iden lordse zaigrati. Jedino da je 10/10 igra ovako znas i sam da od toga nista.

foggy ok je, prosjecan do vrlo dobar naslov. Ima svojih problema, ali je zaista daleko od odrona kako si naveo.

chono Dobro, ne moras 2 puta napisat isto 🙂

Igrao sam gro slicnih igara pa mi nije na toj razini koju navodis, ali to je samo moje misljenje i okej je sta je tebi solidan. Skroz nebitna stavka u raspravi za dvicu.

Miro ajde već znamo da ćeš kupiti ili day one ili prednaruciti jer će ti Starfield dopizdit.

Flipper

A viditi cemo recenzije, mislija san i Atlas kupiti pa kurac.

Ako dobije dobre ocijene uziman

Ja sam prednarucio cim sam vidio prvi trailer 🤣🤣🤣

foggy Igra uopće nije bila loša ali nije ni odlična.

Problem je što je previše dobrih igara da bih trošio vrijeme na nešto što je samo solidno i ništa više od toga.

Svakome tko želi svoju "Souls" dozu preporučio bih da radije odigra bilo koju od Froma ili Nioh 1 & 2.

Btw novi LOTF izgleda jako dobro i zainteresiran sam, iako moram priznati da sam okrenuo očima na još jedan soulslike naslov.

Čekaju se recenzije.

Jebeno izgleda i jebeno se igra.

I meni se svida, sam koju klasu igrat to je bolje pitanje. Mislim da ce bit stalker ili crusader.

10 dana kasnije

Ajde dajte van neki demo da malo igramo 🙂 neda mi se cekat 10 mjesec