Vecina korisnika Steama ce profitirati! 1080p way to go 😃

Ovo što sam nešto random čitao po internetu, developeri nisu baš oduševljeni engineom jer je optimizacija noćna mora. Naravno, ovisi i koliko je sposoban developer u pitanju, no vidio sam komentare tipa "ako se ne mogu glavni featuresi enginea imati uz neki normalan framerate, bolje onda razvijati igru na UE4".

Normalno da bolje, tehnički aspekt igre je i stabilnost a to niti jedna UE5 igra nema.

Jebe mi se za svemirsku grafiku iz CGI trailera ako mali određeni dio ljudi uopće to može igrati. Znači RTX 4090 i najnoviji procesor.

Remnant 2 me držao radi gameplaya i na PC-u ima prednosti ali majke ti božje zahtjevno u 3 pizde materine, sttuter koji nisu riješili od UE4.

Unreal Engine je svestran i gotov proizvod svima na korištenje, uz nadoknadu ali prednost dajem custom in house engineu poput Insomniac Gamesa, Naughty Dog, Ubisoft onaj koji koriste za Assasins Creed.

chono CDPR-ovi developeri nakon što iz Cyberpunk noćne more dođu u još veću Witcher 4 noćnu moru:

Giphy - Obi Wan Episode 3 GIF by Star Wars

Deadwalker Mislim da trebamo ipak pricekati jos igara u UE5, pogotovo AAA. Tada bi se moglo osjetiti koliko se da optimizirati s obzirom da do sada su vecinom bile prezentirane indie i AA igre u UE5 te je izvjesno da ce one i prve ugledati svjetlo dana. Ne zelim reci da je rijec o losijim developerima, ali neke skrivene cake u novijim pokretacima se lakse otkriju kada imas vise stotina ljudi koji rade na projektu. Ako ce i AAA projekti imati iste probleme, onda je dobra indikacija da ce Epic morati poraditi na UE5.

Fico sve štima, samo kažem, igrao sam Fortnite na kojem radi Epic i ako nisu mogli to bolje optimizirati, ne znam kako će onda ostali.

6 dana kasnije

Classes u Lord of Fallen

1. Blackfeather Ranger
        • Gear:
          • Axe
          • Bow
          • Oak Arrows
          • Poison Arrows
          • Light Shield
          • Medium Armor
      2. The Condemned
        • Gear:
          • Broken Bucket Fist Weapon
          • Throwing Rocks
          • Light Armor
      3. Exiled Stalker
        • Gear:
          • Two Daggers
          • Medium Stalker Armor
          • Throwing Daggers
          • Poison salts
      4. Hallowed Knight
        • Gear:
          • Short Sword
          • Knight Shield
          • Heavy Armor
          • Granades
          • Healing over time consumable
      5. Mournstead Infantry
        • Gear:
          • Spear
          • Light Shield
          • Heavy Armor
          • Throwing Javelins
          • Healing over time consumable
      6. Orian Preacher
        • Gear:
          • Hammer
          • Light Shield
          • Radiant Catalyst
          • Healing Radiant Spell
          • Light Armor
          • Small Manastone consumable
      7. The Partisan
        • Gear:
          • Flail
          • Knight Shield
          • Heavy Armor
          • Unripe Berries [Stamina regen]
      8. Pyric Cultist
        • Gear:
          • Cultist Staff Polearm
          • Rhogar Catalyst
          • Infernal Orb Spell
          • Medium Armor
          • Small Manastone consumable
      9. Udirangr Warwolf
        • Gear:
          • Long Sword
          • Throwing Axes
          • Medium Armor
          • Fire Salts
      10. Dark Crusader *
        • Gear:
          • Crusader Greatsword
          • Crusader Heavy Armor
          • Rosary Catalyst
        • * Dark Crusader je dostupan od pocetka za kupce Deluxe verzije igre ili nakon prolaska NG [ za standardnu verziju igre ]

Flipper da nije to onaj drugi sta vele da mu je preuzeo kanal? 😃

Nisam ga pratio neko vrijeme, sta veli za ovo?

Flipper ovo je bas on. A ono, da mu i nije sjela bas da je očekivao vise bla bla.

Flipper Pa meni osobno i 7/10 soulslike igre pasu, igrao sam i gore i uzivao. Mozda realno igra nije na tronu jer nitko ziv From ne moze pratit, ali po svemu sto sam vidio lepa je. E sad, prvi dio je malo bio odron, pa se postavlja pitanje hoce i drugi malo tog mulja potegnut.

Cemo da vidimo

Ovo bi isto volija probati prije kupnje, prvi dio nije bio nesto ali nije bija ni toliko los. A posto san ima game breaking bug na pola igre nisan je nikad ni zavrsija.

chono A ne znam, nije mi sjeo pa sam i odustao od njega, a tesko da ce dobit novu priliku. Dvica me vise zanima.

foggy

Ma daj tako stara igra je vec mrtva za tebe i ostale nema tog trenutka da ces reci uf iden lordse zaigrati. Jedino da je 10/10 igra ovako znas i sam da od toga nista.

foggy ok je, prosjecan do vrlo dobar naslov. Ima svojih problema, ali je zaista daleko od odrona kako si naveo.

chono Dobro, ne moras 2 puta napisat isto 🙂

Igrao sam gro slicnih igara pa mi nije na toj razini koju navodis, ali to je samo moje misljenje i okej je sta je tebi solidan. Skroz nebitna stavka u raspravi za dvicu.