foggy ok je, prosjecan do vrlo dobar naslov. Ima svojih problema, ali je zaista daleko od odrona kako si naveo.

chono Dobro, ne moras 2 puta napisat isto 🙂

Igrao sam gro slicnih igara pa mi nije na toj razini koju navodis, ali to je samo moje misljenje i okej je sta je tebi solidan. Skroz nebitna stavka u raspravi za dvicu.

Miro ajde već znamo da ćeš kupiti ili day one ili prednaruciti jer će ti Starfield dopizdit.

Flipper

A viditi cemo recenzije, mislija san i Atlas kupiti pa kurac.

Ako dobije dobre ocijene uziman

Ja sam prednarucio cim sam vidio prvi trailer 🤣🤣🤣

foggy Igra uopće nije bila loša ali nije ni odlična.

Problem je što je previše dobrih igara da bih trošio vrijeme na nešto što je samo solidno i ništa više od toga.

Svakome tko želi svoju "Souls" dozu preporučio bih da radije odigra bilo koju od Froma ili Nioh 1 & 2.

Btw novi LOTF izgleda jako dobro i zainteresiran sam, iako moram priznati da sam okrenuo očima na još jedan soulslike naslov.

Čekaju se recenzije.

Jebeno izgleda i jebeno se igra.

I meni se svida, sam koju klasu igrat to je bolje pitanje. Mislim da ce bit stalker ili crusader.

10 dana kasnije

Ajde dajte van neki demo da malo igramo 🙂 neda mi se cekat 10 mjesec

17 dana kasnije

Ovo stvarno obećava. Toliko da će je i Miro moći završiti.

elder8472

Jebiga ja neman vrimena ko vi izmisljati da neman vrimena za igrati dok ne dode patch da olaksa igru.

Miro Ti imas vremena samo za prec igru uz build videje da 😃

pusti njega što igra sa youtuebom i wikipedijom otvorenom. tu ste bitni samo ti tuhy i elder

Giphy - part brother GIF

A ljudi nemojte bas danas me natezati kad san u crnom elementu, ubijan sa crnilom na whats upu i jos san zvao ravnatelja u skoli od male da cu ga doci ispleskati i to bez parrya

Auuuu, prestajemo onda 😃 Bez parryja je sve hardcore nakon pinokija

fensisuperstar tu ste bitni samo ti tuhy i elder

Giphy - Time Fail GIF

Ajd foggy jos moze proc, ali tjeraj ovu ostalu "easy mode patch" djecu odavde…

Miro i jos san zvao ravnatelja u skoli od male da cu ga doci ispleskati i to bez parrya

@Soul

a ovako fensi igra 😃

Soul tjeraj ovu ostalu "easy mode patch" djecu odavde…

Ne treba meni easy mode patch…

Samo pozovem svog frenda Japanca koji mi je platiniro Ninju Gaidena i poslije se dođem tu kurčit na forum

8 dana kasnije

Pratio sam malo i izgleda da je trebala igra dobiti odgodu po nekim stvarima.

Lock on steka, prebrzo kretanje igraca, rolanje isto steka, previse neprijatelja pa na dosta mista se trci kroz podrucje a ne bori. Na pcu da dosta trza.

I nigdi ne nalazin kad izlaze posrane recenzije

Miro recenzije bi trebale izaći danas ako se ne varam.

Picek

A i ja san nesto nasa da je kao danas ali nisan nasa nista potvrđeno.

Ako nije dobra uzeo bi pinokija za ps5 i to opet igrao i platinirao

Miro Lock on steka, prebrzo kretanje igraca, rolanje isto steka, previse neprijatelja pa na dosta mista se trci kroz podrucje a ne bori. Na pcu da dosta trza.

Ovo sto si napisao, je istina. Al to se ave moze rjesit u patchu.

Al isti problem ti ima i Lies of P. Ako stavis onaj P-organ ili kak se vec zove link dodge ili onaj dodge da mozes dodge-at kad si na podu. Uvijek prvo zavrsi animaciju prije nek mozes dalje dodge-at. Ili ovo sto velis prebrzo kretanje i kad dodge-as pa ti predaleko ode od neprijatelja. Popravit ce to, ovi kaj rade review igraju vec naveliko. Tako da ae nadam da ce za 13 bit odmah i patch. Svaka igra je na pocetku malo u banani cak i one od from-a

elder8472 Ovisi sta stisnes kad si na podu, dodge s poda i double dodge radi normalno ako nisi stisnuo neku akciju pa je ostao u njoj. Normalno radi sve, nisam imao problema s tim. Mozda nekad zatilta, normal

Nazalost koliko vidin recenzije izlaze 12.10 u 15h

Znaci kurac od igre dalje 7/10 tesko da ce biti

tko planira uzeti?

Sjećam se na Gamescomu da su imali samo jednu zonu koju su pokazivali i ovaj je skoro krenuo igrati dalje, pa mu je ovaj rekao ni slučajno, još se i razljutio…ispalo je čudno, kao da skriva nešto

OverHypedG

Ja san planira uzeti ali vise nista ne uziman prije recenzija a kad netko daje recenzije par sati prije izlaska igre to smrdi na prosjek.

Recenzije su u 15h znaci moras uzeti prije recenzija da bi ti doslo na dan izlaska ako cekas recenzije igru neces dobiti u petak nego tek u ponediljak.

Pinokio je dao recenzije debelo prije izlaska jer znaju da imaju dobru igru, evo i Spiderman ce 4 dana prije.

Viditi cemo ali da smrdi bogami smrdi.

I prvi Lordsi su po svemu izgledali must buy pa je ispao prosjek

Miro Imas Fextalife recu do nekog dijela igre, ima jos jedan lik koji je posrao igru ali po meni legit prica, ne kenja nego kaze kak jest, mislim Rurikhan da je taj. Izgleda super, ali i super clunky. Svi ovi sto ranije imaju rece smiju pricat do nekog dijela samo.

Ps5 verzija top, pc onako. Ne vjerujem da ce doc blizu ponokija, ali moglo bi bit 7-8 ako sve bude ok. Buildovi su cudo vele, ima hrpa poteza i svako oruzje svoj moveset, dual wield parry dodge - sve je tu.

foggy

Da da pogleda san to sve od svih sto su stavili. 8 i vise igre kupujem odma jer su jebiga top 7 i nize ne jer im cijena jako brzo ode doli.

Tu je puno nepoznanica i prije nego sto vidin recenzije nema sanse da uzmem igru.

Da su recenzije ujutro onda stignem preordati da igran u petak ali u 15h je prekasno tako da neznam ili kupiti digitalno.

Krenule recenzije, na Metacriticu trenutno PS5 verzija 74/100, PC verzija 84/100.

Palo na 65 PS5 i to je srušio eurogamer koji je dao 4/10