Sterlok Izgleda super, ali meni preteška igra. Nemam volje posvetiti se ako je krivulja učenja predugačka.
Heat Sterlok Ja baš završio igru iz 2014., puno lakša od Souls igara, mislim da sam umro nekih 10 puta u cijeloj igri.
Tuhy Ovo svakim prikazom djeluje sve bolje, mogo bi bit ponajbolji Souls rip off uz NiOh ako ispadne sve kak treba. Plus, ova fora ko iz Soul Reavera me dodatno kupila. Ajdee, budi jebena igra 🙏
resident_evil Meni ovo baš brutalno izgleda! Sviđa mi se i Lies of P (prešao sam demo) ali ovaj setting mi puno bolje paše.
Picek Bacio sam oko na gameplay i kaop ljubitelju souls igara ovo izgleda vrhunski. No s obzirom na prvi nastavak budem pričekao više informacija da ne bi sve ostalo na dobro odrađenom traileru.
Tuhy Definitivno budi optimizam nekon ovih prosječnih ocjena za Atlas Fallen. Nadam se da tu neće sfušarit
pravednik Flipper Ubi bože koji izbor. 1440p 30 nikako, 40 da. 1080p 60, ok ali bude mutno u 3pm. Na ekranu od 65/77" sve ispod 1440p uz dobar upscale nevalja. Nebitno spojio PC ili PS5.
chono Vidjet cemo, ali po ovome ispada da su reklamirali UE5 konzole prije izlaska koje nemogu vrtit UE5 naslove…