Fico stvarno pricas bezveze, ja nikad ne branim sony tek tolko, dok zaseru ih popljujem, dok se bezveze stalno drka po njima kak tu sutim, ali mi vec na zivce idu likovi poput Prayera koji pikaju konstantno i gleda im se kroz prste, nema dana da frajer ne pikne, ali se niko na svu srecu ne lovi, a ovo o cemu ti pricas je bas glupost, cista glupost, znaci imas hrpetinu clanaka, imas jebeni podcast di covjek koji je napravil igru kaze da je 4 godine u razvoju bila sto znaci da je vrlo vjerojatno za sve platforme i ti i dalje po svom i nemas protu argument jer si ocito provjeril i videl da sam u pravu i ides sve okrenut na fanboy ratove i mene prozivas fanboyem, mene, daj mi jedan post di sam ja fanboy koji daje ruku u vatru za sony, malo si premlad da budes tak bahat i arogantan, prati malo prayera i ekipu kak podjebavaju i nikom nist, a ja u 5 postova od 5 tisuca obranim sony s razlogom i odma me se proziva, ajde stani na zemlju i shvati da nisi najracionalnija osoba na forumu i da cesto pricas nebuloze sa kilometarskim postovima da ispadnes pametniji, ovaj put stvarno nisi u pravu, i da, od kud ti pravo da ki kazes da izvlacim iz konteksta rijeci, ako doslovno pise od kad je igra u RAZVOJU, halo.
I evo, Prayer odma baca sakicu jer si sony fanboya "poklopil"