- Uređivano
Hi-Fi RUSH
- Uređivano
U nekim segmentima me debelo podsjeća na najbolju Xbox One ekskluzivu, Insomniacov Sunset Overdrive.
Da, stilski izgleda fantastično, bolje od crrtića. I djeluje zabavno, što je najvažnije. Čudi me da su skrivali igru i da ni novinarima očito nisu poslali kod za recenziju, valjda je ok igra u cjelini, makar bih očekivao da vjerojatno traje svega par sati.
Dobio sam kod od Discorda za 2 mj. Gamepass ultimate pa odlučih probati prije nego što ju kupim na Steam gdje je inače regularna cijena 30 eura!
Odigrao nekih sat vremena da vidim kako će mi se vrtiti na laptopu i igra radi na minimalno 60 FPS-a što je ključno za ovakvu igru. Od PC tech-a igra ima DLSS te NVIDIA Reflex što užasno dobro dođe u igri pošto je input lag vrlo bitan, što te i sama igra upozori na početku.
Što se borbe i gameplaya tiče ne mogu reći puno jer nisam ni daleko došao ali ono što sam igrao mi se jako dopalo. Igra je grafička poslastica sa odličnim voice actingom i vrlo dobrim humorom. Linearna je no ima dosta skrivenih stvari tako da se isplati skrenuti malo s kursa (bar koliko kožeš). Nisam dobio nikakvu nadogradnju da je aktivna a vjerujem da ih ima pošto sam neke male već skupio. Kupujem sigurno Steam verziju jer je ovo igra koju se isplati kupiti i imati jer se u prvih 20 minuta jasno i glasnu vidi trud i ljubav koji su developeri unjeli u igru! Inače imam dobru intuiciju da li je igra dobra ili loša i ovo jako zvoni na dobro, tako da tko god ima pristup gamepassu ili Steamu svakako isprobati pogotovo sa Steamom jer imate pravo povrat unutar 2 sata ako igra ne legne bez pitanja!
Igra je za pustit mozak na pašu.Skinuh preko Gejpasa da vidim o čemu se radi,i iznenadio sam se koliko je to igrivo.Ne treba ništa očekivat ozbiljnoga,al za odigrat bez napetosti,odlično.
Izgleda odlično, šteta što nema za PS5/Nintendo. A koliko vidim vrlo vjerovatno neće ni dolaziti.
Malo čekam uloviti vremena i uzima se i igra. Grafički stil je predivan, malo mi je frend pokazivao dok je igrao i stvarno izgleda zabavno i šarmantno.
- Uređivano
Skida se, ovo ce se igrat paralelno sa DS remake. Nelos pocetak godine
Tango Gameworks je htio napraviti nešto novo
Super zabavna igra, svako ko je u prilici treba definitivno isprobati
- Uređivano
Prva igra u vjr deset godina da sam bio u stilu "jebem mu mater, neman xbox" lol
Kako napravit Xbox zanimljivom, potencijalno privlačnom konzolom? Japan.
Wow (!!); šokiran sam.
Naravno da će Hi-Fi Rush rulat. John Johanas je silno talentirani kreator video igara, evidentno je. Još od onog trenutka kad mu je Mikami dao povjerenje na nastavku Evil Within-a na kojem je na kraju završio i kao Prvi Čovjek Projekta. S ovim je samo dokazao polivalentnost (pogotovo kad pročitam da je inzistirao na kreiranju ove igre). Mislim, pogledajte The Evil Within 2 (jebeno podcijenjeni i još jebenije bolji komad survival horora), a onda pogledajte Hi-Fi Rush. Hiperbola bi bila reći bilo što u stilu "(umetni ime legendarnog kreatora igara) za siromašne", ali pričaj mi o rangeu . . .
Dakle, što sam uopće htio reći?
John Johanas je cool (ima impozantnu kolekciju cool patika (ne pitajte kako znam ni zašto je to relevantno)); Shinji Mikami je otac i oduvijek je bio spilbergovski producent japanske industrije video igara (nema sumnje ni da će nova igra novog studija Ikumi Nakamure rulat, jer Tango je dokazano talentiran developer i, jer, opet (!), JAPAN!!!!!); isto tako, nadam se da će ovo biti samo privremeno samo na Xboxu/PC-u . . . i silno se nadam i priželjkujem da Jim Ryan odjebe od PlayStationa što prije.
To je sve što sam htio reći na ovu temu. Sretnici koji igraju—uživajte. Ja znam da ja bi.
vjerujem!! zapravo . . . znam!! preskočio sam većinu prošle godine šta se igara tiče, i kad to kažem, zapravo mislim: odigrao sam 5-6 igara koje su izašle u 2022. lmao; tako da . . . imam HIMALAJU zaostataka, ali ghostwire je tu. na wishlisti je od davnina i, koliko vidim, često bude po iznimno dobroj cijeni.
još nešto o hi-fi rushu, pa da bude i službeno:
OVO
i . . . . .
OVO (je u igri!!!)
GAME OF THE YEAR; zasad!!! (((((((:
- Uređivano
Svatko bi trebao odigrati ovu igru jer je odlična, a user score na metacriticu to dokazuje
I kak da sad ne budem lud na jebeni m$, uskratili mi jebeno dobru igru jer su bokcije obicne.