Prva igra u vjr deset godina da sam bio u stilu "jebem mu mater, neman xbox" lol
Kako napravit Xbox zanimljivom, potencijalno privlačnom konzolom? Japan.
Wow (!!); šokiran sam.
Naravno da će Hi-Fi Rush rulat. John Johanas je silno talentirani kreator video igara, evidentno je. Još od onog trenutka kad mu je Mikami dao povjerenje na nastavku Evil Within-a na kojem je na kraju završio i kao Prvi Čovjek Projekta. S ovim je samo dokazao polivalentnost (pogotovo kad pročitam da je inzistirao na kreiranju ove igre). Mislim, pogledajte The Evil Within 2 (jebeno podcijenjeni i još jebenije bolji komad survival horora), a onda pogledajte Hi-Fi Rush. Hiperbola bi bila reći bilo što u stilu "(umetni ime legendarnog kreatora igara) za siromašne", ali pričaj mi o rangeu . . .
Dakle, što sam uopće htio reći?
John Johanas je cool (ima impozantnu kolekciju cool patika (ne pitajte kako znam ni zašto je to relevantno)); Shinji Mikami je otac i oduvijek je bio spilbergovski producent japanske industrije video igara (nema sumnje ni da će nova igra novog studija Ikumi Nakamure rulat, jer Tango je dokazano talentiran developer i, jer, opet (!), JAPAN!!!!!); isto tako, nadam se da će ovo biti samo privremeno samo na Xboxu/PC-u . . . i silno se nadam i priželjkujem da Jim Ryan odjebe od PlayStationa što prije.
To je sve što sam htio reći na ovu temu. Sretnici koji igraju—uživajte. Ja znam da ja bi. ✌️🚬