Solid_Snake jedina zamjerka koju imam je to da na kraju kada onaj tip skenira Ellie na kraju, uopšte nema nikakve detaljnije konverzacije, nego je samo let's keep going.
Ovo je i meni upalo u oči, al upravo kak je Anderson reko… bit će početkom sljedeće epizode, sad im je fokus bio na bijegu iz tog područja.
Također, jedino što mi je krivo što nije prikazan sukob Marlene sa Robertom i njegovom bagrom, mrvicu mi taj dio djeluje preiznenadan.
Sve ostalo mi je apsolutno jebeni vrh i slažem se sa apsolutno svim izrečenim.
Jebe mi se za izgled Belle Ramsay, mala zasad jebeno skida Ellie. Možda mrvicu više agresivnosti nego bezobraznosti, kak je Prayer reko, ali raspršila mi je apsolutno svaku sumnju u nju. Doduše, ne vidim ju zasad kao apsolutnog nositelja uloge nakon što se Joelu dogodi što se dogodi, al događaje iz druge igre očekujem tek u trećoj sezoni, tako da ima vremena još "odrasti".
Marlene savršena (bit će šteta ako je neće bit više u seriji), Tess mi je ok, a Joel je jebeno sve.
"Intervju" na samom početku baš odličan uvod u svrhu pojašnjenja, a i radnja iz 2003. je stvarno predobro odrađena.
Općenito mi je ovo krenulo na itekako zadovoljavajuć način, sličnosti sa igrom i fan service stvari su odrađene maestralno. Nikakvo brzanje, sve je na svom mjestu, gluma i scenografija su top i uvjeren sam da će ić samo nabolje.