Pogledah, i konačno mogu reći da imamo seriju dostojnu neke video igre. Although…
Joel Pedro je vrhunski lik, kad ga vidim kao da vidim Joela. Ista vibra totalno, pun pogodak.
Mala… Ne znam što bih rekao, nikako mi ne sjeda, facijalne ekspresije su joj kao da je prdnula pa joj je neugodno ili želi prikriti da prdi pa slaže polumutuve face. Nikako je ne mogu dobiti u glavi da mi predstavlja Ellie, iako karakterom tapka tu negdje, ali bolje facijalne ekspresije sam doživio u igri nego u seriji od nje. Vjerujem da će se to promijeniti, ali na prvu na pola nekako paše. Možda sam samo previše navikao na Ellie, a i igrao sam nedavno igre pa mi je ostalo navedeno.
Prva epizoda solidna, malo druga polovica dosadnjikava, a svekupno sam već previše puta to sve odigrao da bi mi bilo vanserijski. I tematika je već 100 puta skoro prožvakana, imam feeling da gledam još jedan outbreak, ali to sam možda samo ja jer gledam sve takve serije. Znam da ovo nije zombie outbreak, ali je fungus outbreak 😃
Pogledat će se cijela sezona svakako, zadovoljan sam globalno, samo vjerujem da trebam još malo prilagodbe.