Tema za rasprave o dugoočekivanoj seriji.
Sa spoilerima.
Tema za rasprave o dugoočekivanoj seriji.
Sa spoilerima.
Super, onda ćemo ovdje opisati čitavu epizodu kaj je bilo sve u njoj ak se nekom ne gleda.
Onda se ne mora stvaljati u spoiler to napisano ili?
Evo i naziva svih 9 epizoda:
1. When You're Lost in the Darkness
2. Infected
3. Long, Long Time
4. Please Hold to My Hand
5. Endure and Survive
6. Kin
7. Left Behind
8. When We Are in Need
9. Look for the Light
Prva, druga, sedma i zadnja epizoda po nazivima bi se reklo da se radi o TLoU seriji odnosno da vam neko da popis ep. i da pogađate o kojoj se seriji radi.
Meni je peta baš Tlou.
Prva epizoda top top top
Jedva cekma sljedeci tjedan
Baš me zanima kak vam je sjeo onaj uvod. 1968 intervju.
Pogledao i ja sada na HBO Max. Gluma i produkcija su za sada fantastični, međutim odmah u startu se vidi klasično Hollywoodsko preseravanje sa Sarahom gdje su joj klasično promjenili rasu (surprise, surprise), nadalje Ellie kao cast je promašen slučaj što od igzgleda i što od glume gdje je od prve sekunde kad su ju pokazali agresivna i to malo preivše za kontru iz igre. Sve ostalo je tip top, zanima me jako kako će se likovi tj gluma razviti pogotovo u slučaju Ellie. Pedro mi je savršeno skinio Joela!
prayer Ne znam o čemu pričaš, odigrao sam Part 1 Remake prije 3 dana i Ellie je identična u igri. U prvoj sceni u kojoj se pojavljuje izleti na Joela s nožem. Odlično je skinula Ellie, a izgled stvarno nema smisla komentirati.
ThomasAAnderson Nisi pazio ili ne znaš prepoznati. U seriji je mala doslovno postala Wolverine gdje je u više pokušaja htjela Joeleu zabiti nož u pupak i kad je tip maknuo nož mala je dobila slom živaca, u igri na drugoj ruci ima puno više suosjećaja. Ne znam, daje mi opre agresivan vibe. Budemo vidjeli u sljedećim epizodama.
Pogledao, mala je odlična kao Ellie, čak i bolja nego u igri. Odlična prva epizoda, šteta kaj nema cijela serija da odmah sve pogledam.
prayer U seriji je mala doslovno postala Wolverine
Nismo gledali istu epizodu.
Ako uđeš u gledanje serije s prethodnim formiranim mišljenjem o Belli Ramsey onda nitko tu ne može pomoći više.
ThomasAAnderson A gle ja sam ti pokazao isječak iz igre koju tvrdiš da si završio prije tri dana i seriju koju si pogledao danas, valjda si možeš upaliti oba isječka pošto su dostupna za stream i usporediti reakciju
escoban Moguće!
Cast nije promašen slučaj.
Toliko od mene na ovu temu i nadam se da se ovaj thread neće pretvoriti u isto sranje kao i svaki TLOU thread od leakanja Part 2.
Serija je jedno, igra je drugo. Serija ova ili bilo koja nije i ne treba biti copy/paste ili može biti, nema tu pravila. Slobodno se dodaje i oduzima kako scenarist/režiser/glumac smatra shodno radnji i likovima te potrebi i zadovoljavanju tržišta. Isto je slučaj knjiga vs film, to se prakticira oduvijek i prakticirati će se.