• Gaming Vijesti
  • Moder je ubacio lice Belle Ramsey kao Ellieno u The Last of Us 2

Tzereen Ajde, baš me zanima da je mala vaše dijete, kaj bi rekli?

Da je ružna ko đavo

Izgleda kao da joj je presađeno lice novorođenčeta. 😃

Sad ozbiljno, ne sumnjam da je dobro odradila ulogu, no bit će teško priviknuti se na njen izgled kad baš uopće ne naliči Ellie.

Skroz je ok bit ružan.

Postoje puno gadnije osobine koje ljudi mogu imat.

Tzereen Čuj mišo, volim te, ali ružna si ko noć.

Kak može biti ružna k'o noć ako u noći ništ ne vidiš?

Giphy - Tell The Truth Reality GIF by Robert E Blackmon

Sterlok

''Ja sam nezrel u 51. jer igram igre''

No šit šterlok?!

Jesi ti onda najstariji tu?

Mislim da je TITANXIS forumski starješina. 😃

Čovjek nekima ovdje može biti i djed ako se ne varam. 😆

Ajmo biti realni malo

Mala je gadna ali ima love i to u stvarnom zivotu ponistava njenu gadost i sto sad bi ja triba mucati i zaliti je?

A sto je samnom ja san gadan i neman love

Miro A sto je samnom ja san gadan i neman love

nemaš love kupuješ 3 televizora godišnje i okrećeš divljač na tjednoj bazi 😃

Realno, da je obrnuta situacija i da ona sjedi i tipka po forumu i netko tko joj se ne sviđa glumi njoj dragog fiktivnog lika - ne vjerujem da bi previše prezala da se ne podsmjehne i podjebe kako je glumac ružan.

Ovako je bogata i boli ju kurac i nije da joj itko izbija lovu iz džepa sa par komentara na račun izgleda.

A sad tko hoće nek ju vrijeđa, osobno neću ali bogami ne planiram ni white knightat za jebenog celebritya.

Ovo uopće nije do white knightanja nego toga da netko nije šupak prema drugima, bili oni glumci ili ne. Zarađuje pare pa je ok vrijeđati osobu ko balavac u šestom osnovne? U redu je jer se tipka po forumu pa ništa ne znači?

Izrugivanje nečijeg izgleda puno govori o karakteru.

Nije ali nemoj mi reći da nikad nisi popljuvao izgled neke izoperirane starlete ili slično? Ono napumpane usne, sise, par operacija po licu?

Možda i nisi ali vjerujem da bar 90% ljudi koji se sad zgražaju nad ovim, realno glupim podjebima i komentarima, definitivno jesu i hoće ali eto, to je ok ali ovu glumicu nije ok dirati.

Ako ju ugledam i pomislim da je gadna (što je ljudski), ali ne kažem to na glas, je li onda to oke ili bi se isto trebao sramiti?

Ponašate se kao da idemo na njene društvene mreže pisati joj da je ružna i ostalo, baš ste nezreli.

A ono, definitivno nije najzgodnija mlada glumica, al malo ipak pretjerujete sa komentarima i jedni i drugi (sasvim je ok reć da je recimo, Modrić ružan… tu ga sigurno nitko neće doć branit, jel?).

Čak mi i nije tolko promašeno u ovom videu… nije to ona Ellie na koju smo navikli, al ponegdje čak i nije tolko drastična razlika. Makar, istini za volju, to definitivno nije to.

Puno me više vesele ove recenzije di pišu da je mala jebeno skinula ulogu. U Got-u mi nije sjela jer mi je njena uloga bila mrvu preforsirana. Ako je ovdje odradila kak treba (a čini se da definitivno je), neću vjerojatno previše njurgat oko izgleda.

kauboj Ima nešto što se zove kultura i odgoj. Opcenito komentirat izgled nekog je promašaj u startu. Netko tebi ružan je nekome lijep i obrnuto. I koje je onda poanta komentara?

Izgled kao takav u ovom stoljeću nebi trebao biti bitan nigdje ( čak i na natjecanju za miss po nekima ima ispod prosječnih žena ) pa eto dobivaju nagrade za npr miss simpatičnosti.

Reci za nekog da je ružan je u stvari jadno i dovoljno govori o Vama. Takva osoba je možda duša od čovjeka i profesionalac u svojoj karijeri koja daje više za druge nego 100 izmasakriranih lutki koje placaju da im se mijenja anatomija tijela.

poanta je što je jedno reći da nije nazgodnija glumica ili čak da je flatout ružna, ali drugo je ismijavati se i potencirati ismijavanje na način koji ne priliči vašim godinama. Stari moj ja sam ružan ko kurac i da mi netko kaže da sam ružan rekao bih yeah ružan sam koga boli kurac, ali da me netko ismijava na ovakav način usrao bi mi se u tjedan a ne dan. Jednostavno nema potrebe. Mislim svakom svoje imaš pravo komentara ali onda se nemoj buniti kad ti netko kaže da si djetinjast ili mentalno zaostao u razvoju.

Lijep Pozdrav

kauboj nemoj mi reći da nikad nisi popljuvao izgled neke izoperirane starlete ili slično?

Giphy - Yeah Right Yes GIF by Bounce

doctorfreak

A zašto je okej za nekog reći da je izmasakrirana lutka? Pa ta osoba nije bila zadovoljna svojim izgledom, imala je muda otići pod nož pa je sad još slađe opaliti još veću paljbu i vrijeđanje po njoj? Zašto? Jer se bavi poslom koji se Vama ne sviđa? Zamisli kako se onda loše tek osjeća ta osoba, nakon što u startu nije bila zadovoljna sobom i ode na zahvat, ljudi još više pljuju? Gdje je tu empatija? Gdje je tu odgoj jer, ako se ne varam, ona je i dalje ljudsko biće?

Zanimljivo kako i gdje se povlače linije ukusnog ponašanja i komentara.

kauboj Zato sam i rekao da su to dušebrižnici i lažni moralisti. 😆 Angažiraju se samo gdje im paše.

Mene zapravo zaboli što je ružna, ali kad sam još prije vidio koliko smeta nekima kad se to kaže, baš mi je bio izrazit gušt ponovit to još 5 puta. Da se nisu lažno zabrinuli za njenu dobrobit, ne bi to više nikad spomenuo jer nije pretjerano bitno za seriju i njen glumački talent.

kauboj Gle nije isto operirat veliki nos i klempave uši ili imat 15 operacija od kojih su 4 povecanje grudi.

To je vec bolest i takve osobe trebaju pomoc.

fensisuperstar Eto ti misliš da si ružan a imaš dijete.

Očigledno si nekoj bio dovoljno ružan da joj napraviš dijete.

Neki ovdje su jako lijepi pa su solo. 😉