chono doctorfreak znaci ne samo da su ti ruzne, nego su takve osobe i bolesnici? I ti onda djelis moralne savjete i nekakvu kulturu ponasanja ovdje?
Ja nisam pikirao na nikog nego sam se nadovezao na vaše postove oko takozvanih sponzoruša i plastikanerica.
Zar je sramota ako nekome treba strucna pomoc?
Ja ne dijelim nikakvu moralnost nego mi je strašno čitat ovakve komentare odraslih ljudi na izgled jedne djevojčice. Ako se nekolicina Vas ovako ponaša u stvarnom životu da ti nije bed rec drugoj osobi da je "ružna" jadni vi.
kauboj Ajde čak i da ne ulazim sa pitanjima zašto ne bi bilo isto jer sve je to dio jednog tijela samo eto drugi dio pa ajmo to samo ignorirati i preći na poantu: Nije isto pa je u redu vrijeđati? Znači ovisno o operiranom dijelu tijela, nekad je skroz u redu vrijeđati osobu a nekad ne? Koji dijelovi i koji broj operacija je ok? Gdje povlačimo liniju?
Ako takve osobe trebaju pomoć, zar onda ne bi trebalo biti jo
Ja ne vrijeđam nikog, niti sam upirao prstom u ikoga, nego sam se nadovezao na vaše postove.
To je isto ko da ja tebe pitam od kuda ti pravo reci da je neka žena starleta? Po kojim kriterijima ti to pikiraš?
I da ponavljam, plastični kirurg nekad mora odbit klijenta ako se radi o nerealnim i opasnim željama. Ako se to ponovi ,preporuči i psihološku pomoć.
Neke žene nažalost imaju brojne operacije iza sebe i nikad si nisu dovoljno lijepe ( po svojem mišljenju i debila oko sebe ). I to je problem, ali kao sve u životu ima i nemoralnih plastičara koji ce napravit sve za lovu.
Ne želim više diskutirat u temi, ponajviše o nekakvoj moralnosti, ali imam dovoljno kulture da djevojčice sigurno necu prozivati ružnima kao vi ovdje. Jadno je i nekulturno. Čak i za šalu.