• Gaming Vijesti
  • Moder je ubacio lice Belle Ramsey kao Ellieno u The Last of Us 2

Baš ste zlobni. Večina Vas je punoljetna i čovjek bi si mislio da ste zreli.

Razumijem na neki način pljuvačinu ali što je previše je previše.

Pa radi se o djetetu i o seriji koja još nije izašla.

Odrasla žena, već smo ustanovili. Imamo puno pravo komentirati kako izgleda. Ako se ja na forumu zajebavam na račun svog izgleda, onda mogu i na njen. Lažni moralisti i dušebrižnici can suck it.

Neočekivani PS1 demake.

doctorfreak Većina ljudi ovog foruma ima 30+ godina. Ali očito samo po starosti, ne i zrelosti.

Da smo zreli ovdje ne bi visili na gaming forumu sa 30+ godina u guzici… Mozemo krenut sa raspravama o hobiju, gaming industriji i slicno, ali cinjenica je da sa 30+ godina igramo video igre. Nezrelo

Nisam znao da smo se vratili u mindset 2001.

Fico nisam znao da smo se vratili u totalitarno doba i jednomislje.

Kako cesto isticemo, ne ulazi u privatne pore, jer neznas koliko je netko zrel i sto prolazi kroz zivot. Vise puta si to istaknuo kada se tebe dotakne u postovima

Ja sam nezrel u 51. jer igram igre, a ova žena je ružna ali za glumu i lik manje bitno. Uvjerljiv glumac ne mora biti lijep

Sterlok karikiram… Jebes forum bez zajebancije. Mala je ruzna i to je to, sto sad. Ekipa se zajebava i idemo dalje

Jedno je šaliti se, i to je sve super. Ali fakat ozbiljno ovako pričati je sramotno.

Ajde, baš me zanima da je mala vaše dijete, kaj bi rekli? Čuj mišo, volim te, ali ružna si ko noć.

A igranje igara da je nezrelo je također blesav stereotip da ne vjerujem. Po čemu je nezrelije od gledanja filmova? Odlaska u birtije? Klađenja po cijele dane? Višenja po TikToku?

Nezrelo je ako to radiš na način da postane ovisnost ili da ti negativno utječe na druge segmente života. Ali može biti itekako okrepljujuće za dušu kao i gledanje kvalitetnog filma ili čitanja dobre knjige.

Koje dite isusa ti pa ima skoro 20jebenih godina

Do kad triba cekati da joj reces da je ruzna

Tzereen napisano kao kontra Fici, da se vidi apsurd. Ova mala je punoljetna odavno… osim toga glumica je, javna osoba. Sto sljedeci put kada se komentira neki glumac, nogometas ili slicno vrijede ista pravila? Daj Tze pretjerujes stvarno. Sad su pojedinci ovdje nezreli zbog komentara i sale?

Edit: i da, necu malom govoriti da je najljepsi na svijetu, kad nije. Pa sto sad? Kako bi ti odgajao dijete? Americkim nacinom, laganjem i zastitom ili bacanjem mrvicu po mrvicu realnosti, da ga ne opali samarcina zivota i da zapne u komfort zoni cijeli zivot i svojoj cahuri iz koje se ne usudi izaci van?

Bila ružna ili ne, pogotovo sad kada se njeno lice stavi u igru vidi se da to nije ni blizu izgleda originalnog lika. I ne, ne mora biti 1:1 ista ali ovo baš ostavlja dojam kako je nešto totalno off i ne odgovara

Tzereen Ajde, baš me zanima da je mala vaše dijete, kaj bi rekli?

Da je ružna ko đavo

Izgleda kao da joj je presađeno lice novorođenčeta. 😃

Sad ozbiljno, ne sumnjam da je dobro odradila ulogu, no bit će teško priviknuti se na njen izgled kad baš uopće ne naliči Ellie.

Skroz je ok bit ružan.

Postoje puno gadnije osobine koje ljudi mogu imat.

Tzereen Čuj mišo, volim te, ali ružna si ko noć.

Kak može biti ružna k'o noć ako u noći ništ ne vidiš?

Giphy - Tell The Truth Reality GIF by Robert E Blackmon

Sterlok

''Ja sam nezrel u 51. jer igram igre''

No šit šterlok?!

Jesi ti onda najstariji tu?

Mislim da je TITANXIS forumski starješina. 😃

Čovjek nekima ovdje može biti i djed ako se ne varam. 😆