doctorfreak Baš ste zlobni. Večina Vas je punoljetna i čovjek bi si mislio da ste zreli. Razumijem na neki način pljuvačinu ali što je previše je previše. Pa radi se o djetetu i o seriji koja još nije izašla.
buz Odrasla žena, već smo ustanovili. Imamo puno pravo komentirati kako izgleda. Ako se ja na forumu zajebavam na račun svog izgleda, onda mogu i na njen. Lažni moralisti i dušebrižnici can suck it.
chono Da smo zreli ovdje ne bi visili na gaming forumu sa 30+ godina u guzici… Mozemo krenut sa raspravama o hobiju, gaming industriji i slicno, ali cinjenica je da sa 30+ godina igramo video igre. Nezrelo
chono Fico nisam znao da smo se vratili u totalitarno doba i jednomislje. Kako cesto isticemo, ne ulazi u privatne pore, jer neznas koliko je netko zrel i sto prolazi kroz zivot. Vise puta si to istaknuo kada se tebe dotakne u postovima
Sterlok Ja sam nezrel u 51. jer igram igre, a ova žena je ružna ali za glumu i lik manje bitno. Uvjerljiv glumac ne mora biti lijep
chono Sterlok karikiram… Jebes forum bez zajebancije. Mala je ruzna i to je to, sto sad. Ekipa se zajebava i idemo dalje