Naughty Dog sa Uncharted serijalom se držao strukture Indiane Jones, red akcije, red avanture i red humora upakirano u dobru grafiku i gameplay, uspjeh je već zagarantiran. Vjerujem da će i nadolazeća Indiana Jones igra od Bethesde ići utabanim stazama i biti konkurent Tomb Raideru i Unchartedu.
Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?
Nitko se sinoć nije sjetio stavit podsjetnik za Blade Runner 2. film iz 2049 g.
. Bio je jučer u 23.30h na NOVA TV. Ja sam došao na 10 min. prije kraja. Nisam ga još nikad gledao tak da se moram vratit u prošlost Nove tv.
@TITANXIS a i svi ostali!
Molim vas, pogledajte sadržaj ovog YT kanala
- Uređivano
Za 10-tak minuta počinje 75-ta dodjela akademske nagrade Emmy za televizijskI sadržaj na HRT2
Nominirana je i serija The Last of Us u kategoriji drame te Pedro Pascal kao glavni glumac.
- Uređivano
Sada sam se sjetio da u prošloj najavi danas je trebao u tv Bujici biti gost Ivan Pernar jer navodno je bio uhapšen i u zatvoru pa o tome je trebao pričati u današnjoj Bujici ns Z1 tv.
Noćas oko 2 h na NOVA TV odličan film. Vjerojatno je bio dan ranije ali kako ne gledam telku već dva dana pa nisam nit znao. Ovaj film toplo preporučam onom tko voli avionske vratolomije za spas golog žiivota da ga odgleda. Super napet i zanimljiv film. Gledao sam ga prošle godine i ušao je drito na moju listu najboljih filmova svih vremena.