• Offtopic
  • Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?

greyback

Naughty Dog sa Uncharted serijalom se držao strukture Indiane Jones, red akcije, red avanture i red humora upakirano u dobru grafiku i gameplay, uspjeh je već zagarantiran. Vjerujem da će i nadolazeća Indiana Jones igra od Bethesde ići utabanim stazama i biti konkurent Tomb Raideru i Unchartedu.

Još jedan film u ovoj temi za večeras. Iza ponoći na CineStar TV Premiere 1 Prey for the Devil iz 2022. Nisam ga još gledao ali po pročitanom opisu i traileru je nešto što bi me moglo interesirati pa sam si ga stavio na snimanje.

Večeras na HRT2 počinje 3 sezona američke serije o životu Isusa.

😢 Nitko se sinoć nije sjetio stavit podsjetnik za Blade Runner 2. film iz 2049 g. 😄. Bio je jučer u 23.30h na NOVA TV. Ja sam došao na 10 min. prije kraja. Nisam ga još nikad gledao tak da se moram vratit u prošlost Nove tv.

4 dana kasnije

Večeras na HRT2 odličan glazbeni dokumentarac o životu i radu preminulog pjevača australske rock grupe INXS Michaelu Hutchenceu.

6 dana kasnije
8 dana kasnije

Danas je zanimljiva filmska večer na RTL televiziji.

4 dana kasnije

Za 10-tak minuta na RTL TV počinje Godzilla sa omiljenom glumicom od @Tzereen

Noćas na NOVA tv klasik 90-tih.

The Silence of the Lambs.

Večeras na Doma tv "Star Trek"

herc

uh svega tu ima prahistorijskog i zanimljivog za pogledat.

Za 10-tak minuta počinje 75-ta dodjela akademske nagrade Emmy za televizijskI sadržaj na HRT2

Nominirana je i serija The Last of Us u kategoriji drame te Pedro Pascal kao glavni glumac.

5 dana kasnije
7 dana kasnije

Sutra na Doma TV "Hacksaw Ridge" jedan od najboljih filmova o 2 Svj. ratu.

4 dana kasnije

Upravo na RTL TV urnebesna komedija Stara gunđala.

Večeras na RTL TV (topla preporuka)

Večeras na HRT2 dokumentarni film o poznatom glazbenom seoskom studiju Rockfield u kojem su mnoge rock zvijezde i bandovi i snimali svoje uspješne i manje uspješne albume. U njem su snimali Black Sabbath, Robert Plant, Iggy Pop, Simple Minds, Oasis, Coldplay, Queen i mnogi drugi.

6 dana kasnije

Sada sam se sjetio da u prošloj najavi danas je trebao u tv Bujici biti gost Ivan Pernar jer navodno je bio uhapšen i u zatvoru pa o tome je trebao pričati u današnjoj Bujici ns Z1 tv.

7 dana kasnije

Noćas oko 2 h na NOVA TV odličan film. Vjerojatno je bio dan ranije ali kako ne gledam telku već dva dana pa nisam nit znao. Ovaj film toplo preporučam onom tko voli avionske vratolomije za spas golog žiivota da ga odgleda. Super napet i zanimljiv film. Gledao sam ga prošle godine i ušao je drito na moju listu najboljih filmova svih vremena.