• Offtopic
  • Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?

Gledao ga tri puta i opet ga nisam skroz razumio, valjda sam glup 😂

Dobio ipak 2 Oskara

Ja još nisam nit jednom aii možda nit sutra neću jer sam trailer me nije baš privukao ali ko zna.

Tako mi je i Planina Brokeback kod prvog gledanja bio sranje film a gledao sam ga posle još dva puta i sjeo mi je.

A ti evo imaš prilike sutra po četvrti put i sve ti bude jasno 😆

4 dana kasnije

Danas na Z1 20:05 h ponovo šou. U Bujicu stiže Ivan Pernar.

Dokumentarac o FM-u je premijerno emitiran na HRT-u u Ožujku a evo ga opet danas HRT2. FM-a meni nikad dosta.

i prvi Top Gun (1986) na Nova TV

6 dana kasnije

Gledao sam ga X puta i opet ću večeras iznova na RTL TV-u. Osobno mi je najdraži nastavak Ludog Maksa.

Gorivo je poskupilo a Maks i ekipa ga imaju na pretek.

8 dana kasnije

Božji Oklop danas u 18:35 na HRT3. Produžena verzija na kineskom jeziku.

Bio prekjučer na HRT 3 film o mladim Izraelskim vojnicima koji služe rok na prijelaznim punktovima, ko za vraga dan prije svih tih desavanja.

2 mjeseci kasnije
4 dana kasnije

Uskoro večeras na HRT1.

Meni najdraži Indiana Jones nastavak

TITANXIS

Nije da mi filmovi nešto previše znače, ali jedva čekam da predstave igru. Nadam se spektaklu u rangu Uncharteda.

greyback

Naughty Dog sa Uncharted serijalom se držao strukture Indiane Jones, red akcije, red avanture i red humora upakirano u dobru grafiku i gameplay, uspjeh je već zagarantiran. Vjerujem da će i nadolazeća Indiana Jones igra od Bethesde ići utabanim stazama i biti konkurent Tomb Raideru i Unchartedu.

Još jedan film u ovoj temi za večeras. Iza ponoći na CineStar TV Premiere 1 Prey for the Devil iz 2022. Nisam ga još gledao ali po pročitanom opisu i traileru je nešto što bi me moglo interesirati pa sam si ga stavio na snimanje.

Večeras na HRT2 počinje 3 sezona američke serije o životu Isusa.

😢 Nitko se sinoć nije sjetio stavit podsjetnik za Blade Runner 2. film iz 2049 g. 😄. Bio je jučer u 23.30h na NOVA TV. Ja sam došao na 10 min. prije kraja. Nisam ga još nikad gledao tak da se moram vratit u prošlost Nove tv.

4 dana kasnije

Večeras na HRT2 odličan glazbeni dokumentarac o životu i radu preminulog pjevača australske rock grupe INXS Michaelu Hutchenceu.

6 dana kasnije
      8 dana kasnije

Danas je zanimljiva filmska večer na RTL televiziji.

4 dana kasnije

Za 10-tak minuta na RTL TV počinje Godzilla sa omiljenom glumicom od @Tzereen

Noćas na NOVA tv klasik 90-tih.

The Silence of the Lambs.