TITANXIS Maloprije vidio na programu da će uskoro samo što nije. Gledao ali opet ću. Šta mogu kad mi je on najdraži pederčina. Fredi Merkuri na HRT2 i priča o AIDS-u.
TITANXIS Koji god nacionalni kanal stavio sve nešto oko izbora a to mi se baš ne gleda pa sam šaltajući došel do amc a tamo Venom iz 2018 se upravo prikazuje.
TITANXIS Flipper A znam a kaj mi vredi kad me nogač ne interesira toliko, jedino kad su Svj i Eu prvenstva.
TITANXIS Večeras na RTL TV, obožavam ovakve teme u filmovima. Repetiram! Ove godine ili sljedeće dolazi i nastavak.
TITANXIS OTV slavi 35 godina postojanja. Najprije Omladinska televizija, kasnije Otvorena televizija. Povodom obljetnice upravo se prikazuje jedna od starijih emisija Večernje škole kad su išli uživo u OTV domu. Kako je Pervan bio mlađahan a Denis uvijek nekako isti.
TITANXIS E sad se sjetio Roki 2 je danas na tv, mislim da je na HRT1. Kad, provjerite. Apropo provjere, čita li tko još tv teletext? Ili su to mrtva slova na ekranu! Jučer sam ja malo išo da vidim šta ima, vijesti i tak to.
TITANXIS Ja ne bih bio ja kad ne bi napisao da NOVA TV po treći puta od premijere večeras prikazuje meni omiljeni biografski film.
TITANXIS Danas Eurovizijska večer na HRT1. Hoćete, nećete, jbg, morate gledat HRT ili HRTi ak želite Eurosong gledat.😆
TITANXIS U tijeku je Planet majmuna: Rat iz 2017 na RTLTV meni najbolji od prethodnih u serijalu. Ovdje je rijedak slučaj da je svaki nastavak nekog filma bio sve bolji i bolji.
TITANXIS Da sam znao da će se prikazivat danas napisao bih prije. Pogledao sam ga na internetu odavno ali bila neka loša kvaliteta ovaj sad je u puno boljoj rezi. Upravo na Z1 zabranjivan film "Četverored". na HRT1. Može se vratit unazad pa ga pogledat iz početka.
TITANXIS Ne trebam posebno podsječivat jer svi ovo znamo i očekujemo kao nogomeetno prvenstvo ali pošto sam podsječivao od prvog natjecanja pa bi bil red da podsjetim i na finale Eurosonga. Sada je u tijeku prigodna emisija o Malmou u kojoj je naš Marko glavni akter i vodi Zlatu Muck ili ona njega jer njoj nije prvi puta.
TITANXIS Večeras je RTL TV atraktivan od 22,10 kada počinje odličan film kojeg sam već nekoliko puta gledao i original i ovaj rimejk a to je Phoenixov let te nakon Voyeta (i taj voyo mora bit baš svaku večer) bude Jurski park 2 iz 2018.
TITANXIS Uskoro večeras u 20.45 HRT1 jedan planinarski filmić. Gledao sam ga davnih dana i dobar mi je bio. Možda budem ponovno večeras pa bih preporučio i ostalima.