ZigguratVertigo Nikad igrao Armored Core serijal a taman u zadnje vrijeme sam se uvukao u Gundam mecha i Gunpla building, ovo će biti ez buy
StarFox_N Pogledao sam gameplay video od VaatiVidye. Combat mi se sviđa ali svijet mi izgleda nekako prazno.
foggy StarFox_N Imam isti problem, osobno ne volim hrpe željeza i jednolikog okoliša, facilitije i takve lokacije. Sve ostalo mi se sviđa, a zbog combata bi se dalo pregrmit i to što me odbija.
StarFox_N foggy Baš to. Jednoliko, facility… Baš nekako tmurno i generično izgledaju lokacije. Tko zna. Možda je to samo manji dio i u cijeloj igri bude raznolikosti u lokacijama.
fensisuperstar foggy osobno ne volim hrpe željeza i jednolikog okoliša, facilitije i takve lokacije da se bore u svemiru zvao bi se gundam. samo negoduješ. Urban warfare i underground facility. Uf.
foggy StarFox_N Vjerujem da kad upalimo igru da ćemo za 2 minute zaboravit gdje smo i uživat u combatu. Ono što sam vidio baš je dobro, a još kad dodaš customization mechova i sve mogućnosti koje to nosi za fajt… Igraćese pa ćemo da vidimo.
deathwish Solid_Snake kipic je 32 cm sa garazom, 19 cm inace, onak pateticno malo Ds3 kip je 33 cm a premium edition je bio 40cm mrcina