herc

Najdraži su mi ti "gameplay" traileri, a onda prikažu par namontiranih in-game prikaza iz random kuteva. Ništa nisam vidio. Čekam neki malo siroviji prikaz gameplaya. Nije mi taj mech setting napet nimalo, ali bi bilo zanimljivo ako igra dobro prođe da otvori shooter Souls žanr.😅

@member

Meni je Armored Core: Project Phantasma bila jedna od prvih igara koje sam odigrao na PS1. Arena mode je čista ludnica, tako da jedva čekam ovo!

Ali, opet, razumijem da nekome mech nije nimalo napet. Sve je stvar ukusa. A što se tiče novog gameplaya - Summer Game Fest!
Ukoliko se jednog dana odlučiš zaigrati AC, pripremi reflexe i živce, trebat će ti 😃

From Software poznatiji kao Spasitelj Gaminga.

Nikad igrao Armored Core serijal a taman u zadnje vrijeme sam se uvukao u Gundam mecha i Gunpla building, ovo će biti ez buy Giphy - Mobile Suit Gundam Char GIF by RITA'S COUNTERATTACK

mjesec kasnije

Dosla sreda, stizu i utisci.

Drugovi, ce dobro da se jede.

• FFA +1

Pogledao sam gameplay video od VaatiVidye.

Combat mi se sviđa ali svijet mi izgleda nekako prazno.

StarFox_N Imam isti problem, osobno ne volim hrpe željeza i jednolikog okoliša, facilitije i takve lokacije. Sve ostalo mi se sviđa, a zbog combata bi se dalo pregrmit i to što me odbija.

foggy Baš to. Jednoliko, facility… Baš nekako tmurno i generično izgledaju lokacije.

Tko zna. Možda je to samo manji dio i u cijeloj igri bude raznolikosti u lokacijama.

StarFox_N Vjerujem da kad upalimo igru da ćemo za 2 minute zaboravit gdje smo i uživat u combatu. Ono što sam vidio baš je dobro, a još kad dodaš customization mechova i sve mogućnosti koje to nosi za fajt… Igraćese pa ćemo da vidimo.

foggy osobno ne volim hrpe željeza i jednolikog okoliša, facilitije i takve lokacije

da se bore u svemiru zvao bi se gundam. samo negoduješ. Urban warfare i underground facility.
        Uf.

Solid_Snake kipic je 32 cm sa garazom, 19 cm inace, onak pateticno malo

Ds3 kip je 33 cm a premium edition je bio 40cm mrcina

mjesec kasnije

Novi gameplay za 23 sata.