StarFox_N Vjerujem da kad upalimo igru da ćemo za 2 minute zaboravit gdje smo i uživat u combatu. Ono što sam vidio baš je dobro, a još kad dodaš customization mechova i sve mogućnosti koje to nosi za fajt… Igraćese pa ćemo da vidimo.

foggy osobno ne volim hrpe željeza i jednolikog okoliša, facilitije i takve lokacije

da se bore u svemiru zvao bi se gundam. samo negoduješ. Urban warfare i underground facility.
Uf.

Solid_Snake kipic je 32 cm sa garazom, 19 cm inace, onak pateticno malo

Ds3 kip je 33 cm a premium edition je bio 40cm mrcina

mjesec kasnije

Novi gameplay za 23 sata.

24 dana kasnije

IGN - 8/10
Gamespot 8/10
GamingBolt 9/10
Noisy Pixel 9/10

Trenutno ima 88 na Metacritic

pao prvi boss. 😃 malo sam zakrzljao pa mi je trebalo vremena da se vratim u formu za MechSoulse

trenutno stanje misija

Kad sam dobio S rank osjecao sam se kao recenzija od foggija

Ovak kad gledam "normalan" gameplay, a ne onaj namontirani, me baš vuče igrat, a nisam fermo igru 5%.

Jbmu, a ne stignem ga sad ubacit u raster, em ne stignem em imam previše toga, a MK1 je za 3 tjedna.

Riješio i ja prvog boss-a. Možda mi treba malo vježbe no umro sam jedno 3 puta čisto jer nisam pazio na AP. Ako ste prednaručili igru dobijete neke fancy bolje dijelove tako da se to obavezno barem iz prve mora namontirati. Pokušao sam prvo sa kontrolerom igrati ali je puno odazivnije igrati sa mišem i tipkovnicom.

@Tuhy nadam se da te hajpam da si uzmeš 🙂

Još S rank misija 🙂!

Weaponized Mining Ship S mi je mozda najdrazi 😃

Dam Complex sam napravio bez da izgubim hp brutalno brzo i nisam dobio S. Ne znam jel trebam brze ili ima drugi faktor uz brzinu,

sve misije koje sam replayao osim prve intro sam rijesio na s, vjerujem da ću i illegal entry rijesit na S

i ostaju mi 4 koje sam rijesio ali nisam replayao. Od njih 4 jedna ima abnormalno teškog bossa, za sad puštam 🙂

Nisam, vjerojatno nebum zasad.

Al odigrat će se

Od ovih što igraju ili budu, kad dođete na misiju Reach the Coral Convergence… Trebat će vam isus i molitva za bossa 🙂

herc Neki zajeban?

ima malo hpa ali je abnormalno brz, najbrzi boss u igri i moze te komboshotati u najtanki opremi.

i sad idem na zadnjeg bossa. wish me luck!

edit: ubio sam zadnjeg bossa 😃

herc Nema tog osiguranja koji bi pokrili troškove destrukcije koju širim 😃