Naručio se RE:Village i Doom Eternal s Ozonea. Imaju dobre cijene u odnosu na druge, moram priznati.

Jel ima netko problema s narudžbom s Ozone? Naručio u nedjelju, plaćanje pouzećem (jer nema razlike u narudžbi platio karticom ili ne) i dosad nikakva obavijest. Oh well, ako ne stigne, ko ih j…

Možeš pratiti na njihovoj stranici ali čeka se barem tjedan i pol.

Sterlok Znači taman da si stavim nešto za pod bor kad me već nitko drugi ne voli. Ok.

Zero

Nemoj to govoriti, ja mislio danas/sutra isto naručit neke stvari

Ja u zadnja 3 tjedna napravio 3 narudžbe, sve stiglo u roku nekih 7 do 9 dana.

Mah, kad dođe dođe, ako dođe. Ja ih ne mislim kontaktirati.

Zero ja sam uzeo već par stvari. Treba im više da stigne, ali sve uredno sa njima. Čak i račun za firmu naprave, ako imaš EU porezni broj.

Nakon šta pošalju treba cca 7 dana da dođe do našeg GLSa

Naručio par stvari u vrijednosti oko 1000kn (Razer Naga ispod 400kn živili) i mislio karticom ali nisam ako je dostava tako li-la, plus uvijek natezanja sa GLS-om pa manje tenzija ako plaćam tek kad se zapravo poklope zvijezde i GLS-ovci dostave kad se dogovorimo.

Vi koji ste uzeli Razer tipkovnice sad na Ozone HR. Imaju li ugravirane HR znakove?

• [deleted]

Tzereen javim kad stigne, evo danas nakon skoro tjedan dana napokon neki pomak u slanju 😁

Tzereen vrlo vjerovatno su qwerty, english uk. Ali nije da ne piše. Palatale zaboravi da ćeš naći na takvim akcijama. Kupiš keycap ako ti baš smeta

Kaiserus zato me i zanima. Svi ostali dućani imaju naše znakove. A ne znam od koga Ozone nabavlja.

OZONE HR NAJGORA TRGOVINA IKAD!!!

Znači naručio sam neke čaše, keramiku, igre, i postere. Keramika razbijena, posteri zgužvani, igre nisam još otvorio valjda su diskovi čitavi.

Kutija sva nikakva, poderana, nigdje oznaka lomljivo… ma užas

persona-user ufff, meni bi sutra/prekosutra trebala stici tipkovnica i mis. Sad si me zabrinuo.

Jesi ih kontaktirao? Jel rade probleme oko povrata?

Nisam ih još kontaktirao, nemam živaca sad za to. A ono, mislim da se ne trebaš brinut za miš i tastaturu ipak to dolazi u vlastitim kutijama valjda. Ali uglavnom ne naručujte ništa lomljivo, krhko i papirnato. Ili im zaprijetite u napomeni kod narudžbe