Naručio se RE:Village i Doom Eternal s Ozonea. Imaju dobre cijene u odnosu na druge, moram priznati.
Ozone.hr web trgovina
Jel ima netko problema s narudžbom s Ozone? Naručio u nedjelju, plaćanje pouzećem (jer nema razlike u narudžbi platio karticom ili ne) i dosad nikakva obavijest. Oh well, ako ne stigne, ko ih j…
Možeš pratiti na njihovoj stranici ali čeka se barem tjedan i pol.
Ja u zadnja 3 tjedna napravio 3 narudžbe, sve stiglo u roku nekih 7 do 9 dana.
Naručio 15.11. ništa još
Jel uopće poslano? Javi im se na chat da provjere.
je poslano je 21.
Mah, kad dođe dođe, ako dođe. Ja ih ne mislim kontaktirati.
Nakon šta pošalju treba cca 7 dana da dođe do našeg GLSa
Naručio par stvari u vrijednosti oko 1000kn (Razer Naga ispod 400kn živili) i mislio karticom ali nisam ako je dostava tako li-la, plus uvijek natezanja sa GLS-om pa manje tenzija ako plaćam tek kad se zapravo poklope zvijezde i GLS-ovci dostave kad se dogovorimo.
Vi koji ste uzeli Razer tipkovnice sad na Ozone HR. Imaju li ugravirane HR znakove?
[deleted]
Tzereen javim kad stigne, evo danas nakon skoro tjedan dana napokon neki pomak u slanju
OZONE HR NAJGORA TRGOVINA IKAD!!!
Znači naručio sam neke čaše, keramiku, igre, i postere. Keramika razbijena, posteri zgužvani, igre nisam još otvorio valjda su diskovi čitavi.
Kutija sva nikakva, poderana, nigdje oznaka lomljivo… ma užas
[deleted]
persona-user ufff, meni bi sutra/prekosutra trebala stici tipkovnica i mis. Sad si me zabrinuo.
Jesi ih kontaktirao? Jel rade probleme oko povrata?
Nisam ih još kontaktirao, nemam živaca sad za to. A ono, mislim da se ne trebaš brinut za miš i tastaturu ipak to dolazi u vlastitim kutijama valjda. Ali uglavnom ne naručujte ništa lomljivo, krhko i papirnato. Ili im zaprijetite u napomeni kod narudžbe